Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ön izlemeli nth tema arşivi s40 için
Sponsorlu Bağlantılar
ajanderbo33
Üye
krall saolun
big_leek
Üye
kardeş tşklerrrrr
shaqattack
Üye
beyler bunları tel. e nasıl atıyoruz. pc suite ile mi? ben bulamadım yolunu
temalar icin tesekkurler
hı hı hı, çok komik zaten nth dosyasıda bi zip arşividir, nthnin içini açarak 5-10tane resim olduğunu görebilirsin kardeş... burada pek acemi bulamazsın, indirdikten enfazla 2dk. sonra olayı çözmüştüm ama exalans sağolsun bi acemiye açıklama yapar gibi yardım etmiş
nth dosyalarını tele atıp kurun arkadaşlar çok basit ya
maxiburak
Üye
teşekkürler güzel temalar kardeş
hewalla
Üye
yok kardeşim tema filan. bir site açılıyo.
grafteam
Üye
çok sağol temalar güzel
besyo1980
Üye
Kardeş süpersin saol çok ihtiyacım vardı.. bide bu temaların seslileri var kayan kapağı açınca ses geliyo öle temalar olursa tam süper olurr...
hereklitoz
Üye
ya kardeş ben anlamadım nasıl indirecez yabancı bir siteye bağlanıyor
sercekusum34
Üye
selam arkadaslar
hasan_oz
Üye
teşekkürler baba
acacia
Üye
çok güzel ellerine sağlık
çalışmaya devam lütfen exalans yeni programlar bekliyorum senden mesela telefon kumanda hakkında konu açsan ve araştırsan sevinirim
temalar için saol
shield
Üye
teşekkürler
mehmettrk_79
Üye
saol fakat yükleyemedim.
theadmins
Üye
bende yozgat merkez temalar güzel yozgatlı teması
apron
Üye
selamın aleyküm eline saglık kardeş
ssmano
Üye
Kardeş Acilen Yardım Ben Bunları Download Edemedım
Cunku Gırdıımde Almanca Bi Sayfa Gelio Lütfen Yardım Süper Temalar Bende Olmassa Kendımı Cok Kotu Hıssedıcem
mrtekm
Üye
hani nerden nasıl indirilecek bu tam bi yardım ett hadi bekliom şu an burda olanlar yazsın naısl indirdiniz: ***
dj__karizma
Üye
temalar güzel ama ben indiremedm mynokia sitesi çıkyo ingilizce gck etti beni ama sağolun temalar güzelll indiren arkadaşları tebrik ediyorummmm