Ön İnceleme: Samsung Galaxy Ace 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
Gayet hoş olmuş bence. fiyatını bilen varmı acaba? samsung galaxy serisine geçmek isteyenler için küçük ve iyi bir başlangıç olabilir.

800 civarı bir şey olur diye tahmin ediyorum.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
:tşk:

Kerim.

Kerim.

Üye
Beyler vatana gelmiş.şimdi gördüm.
Beyazı güzelmiş bu arada

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
890 tl fiyata sahip hepsiburada da 12 ay taksit imkanı da var.Bence gayet güzel bi telefon 800-1000 tl arası en iyi telefonlardan biri.

moniacful

Üye
mali400 var telefonda daha ne olsun

Kerim.

Kerim.

Üye
890 tl fiyata sahip hepsiburada da 12 ay taksit imkanı da var.Bence gayet güzel bi telefon 800-1000 tl arası en iyi telefonlardan biri.

Vatanda 850.ama ilerde fiyatı 750lere düşer büyük ihtimal.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
çok satıyolar nokia gibi hata yapmaz koreliler zeki adamlar samsung gibi 3. sınıf firmayı her alanda tv mobil beyaz eşya kral yaptılar ne diyim

Zamanında finlandiyalılar zeki derdik diyorum.Yine söylüyorum büyük konuşmamalı...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
finliler türk düşmanıdır hiç sevmem

Finlilerin görüşleri ile yaptıkları arasında fark var.Böyle şeylerde ırkçılık yapılmamalı.Koreliler Türk düşmanı olsa kore malı almayacak mısın.Çinlilerde Türk düşmanı Huewai çok iyi bir modeli ucuza satıyor olsa sen onu değilde aynı paraya daha kötüsünü mü alacaksın.

moniacful

Üye

Finlilerin görüşleri ile yaptıkları arasında fark var.Böyle şeylerde ırkçılık yapılmamalı.Koreliler Türk düşmanı olsa kore malı almayacak mısın.Çinlilerde Türk düşmanı Huewai çok iyi bir modeli ucuza satıyor olsa sen onu değilde aynı paraya daha kötüsünü mü alacaksın.
aynen öyle

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
o zaman hiç bir şey kullanamazsın.Çinlilerde türk düşmanı ve çin malı yüzlerce ürün kullanıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...