Yok yok yakışmaz olur mu?Gözele ne yakışmaz?:D Gözelim ben demi sultanım :)
KayraBey Üye Konu Sahibi Cihanî Sultan' Alıntı: Yok yok yakışmaz olur mu?Gözele ne yakışmaz? Genişletmek için tıkla ... Gözelim ben demi sultanım
Cihanî Sultan' Alıntı: Yok yok yakışmaz olur mu?Gözele ne yakışmaz? Genişletmek için tıkla ... Gözelim ben demi sultanım
KayraBey Üye Konu Sahibi lolaman' Alıntı: Hayırlı olsun Yakında benimki de göktaşı olcak Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.Sana da geliriz tebrik etmeye
lolaman' Alıntı: Hayırlı olsun Yakında benimki de göktaşı olcak Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.Sana da geliriz tebrik etmeye
KayraBey Üye Konu Sahibi HacKLess' Alıntı: Tebrikler kayra abi. Darısı bizim başımıza Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim.
HacKLess' Alıntı: Tebrikler kayra abi. Darısı bizim başımıza Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim.
KayraBey Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Tebrikler albay Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Furkan kardeşim
KayraBey Üye Konu Sahibi eşref gümüşsay' Alıntı: tebrikler Genişletmek için tıkla ... Sağol teşekkür ederim.