Omnia navigasyon yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aseringel

Üye
    Konu Sahibi
Omnia navigasyon yardım!!!!
arkadaşlar tüm bölüm konularını inceledim i900 omnia satınaldım omnia için navigasyon ihtiyacım var sadece türkiye haritası yeterli bana ama forumdaki tüm konuları incelememe ragmen tüm linkler ölü bir türlü çalışan link bulamadım . rour66 yada igo işimi görecek. yardımlarınızı rica eder şimdiden teşekkür ederim

hunterbey

Üye
forumnavigation.com (tüm navigasyon programları var)

aseringel

Üye
    Konu Sahibi
romantikasik teşekkür ederim şimdi indirdim dün tüm gün denedim linkler çalışmadı bugun indirdim peki bi yardım istesem acemiyim kusura bakma bi tarif edebilirmisin nasıl kuracağım 2 adet zipli dosyam var elimde biri program digeri "sadece turkiye haritasi poi ve buildin icinde" yazan dosya bu ikisini nasıl yapacağım bilemedim dedim ya acemiyim yardım edersen sevinirim teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim haritayı zipten çıkar..Turkey Ta.map ismi..onu dosya yöneticiyle programların içinde Route 66_v8 adlı klasörün içinde maps klasörünün içine atacaksın..

aseringel

Üye
    Konu Sahibi
romantikasik arkadaşım cvp verebilirimisin?

--------------- Ekleme ---------------

programı zipten çıkardım ve poi+map+bbuıldıng doysalarınıda zipten çıkartım content dosyasının içersindeki aynı isimli dosyaların üzerine yapıştırdım ve hafıza kartını telefona taktım amigo exe dosyasını çalıştırdım fakat error verdi yardımlarınızı bekliyorum romantikasik arkadaşım

--------------- Ekleme ---------------

romantikasik arkadaşım halen beceremedim cvp verecekmısın?

ygr

Üye
indirdik denicez emege saglık

navngo

Üye
EEğer hala yardım arıyorsanız ben size yardımcı olabilirm. bugraaslan89(a)hotmail,com

Teşekkürler.

tklarslan

Üye
şu navigasyon işi çıldırtcak benı benım tel i900 ombnia ve hiçbişi anlamadım bi sürü program denedim ama açamadım yardım bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt