OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

*-king-*

*-king-*

Üye
evet direk kurabılırsın

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
BiLmem Artık :) YazanLara Demıstım sadece :)

alpasch

Üye
dün yükledim ve tek kelimeyle "mükemmel"
süper görsel ve süper hizli.. müthissiniz

birsey soracaktim: acaba rompatcherdaki tüm yamalari aktif hale mi getirmeliyim? onlar ne ise yariyorki?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dün yükledim ve tek kelimeyle "mükemmel"
süper görsel ve süper hizli.. müthissiniz

birsey soracaktim: acaba rompatcherdaki tüm yamalari aktif hale mi getirmeliyim? onlar ne ise yariyorki?

Yamaları seçip Options >> Patch info'dan ne işe yardığını öğrenebilirsin. Bende tümünün ne işe yaradığını bilmiyorum. İhtiyaç için koydum. Bazen C2Z yamasını aktifleştirin diyorlar, şimdi birde kalıp Rompatcher kurup, ardından C2Z yaması aramayalım diye koydum CFW ye.

Beğenmene sevindim :oke:

alpasch

Üye
begenmek ne kelime,resmen hayran kaldim. müthis hizli ve süper görsel.
o kadar sey yüklü,ayni anda o kadar sey aciyorum 70mb ram duruyor+takilma vs hic birsey yok... benim merak ettigim böyle müthis bir yazilim mümkünse neden nokia bunu bastan koymazki? ama elinize saglik. bence 5800 icin tek cfw budur... ötesi yok resmen..

+ben windows 7 starter netbook ile aynen dediginiz gibi yükledim.hicbir sorun cikmadi...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA'yı Türkiye'de bir ilk olarak 4 ayrı telefona çıkarmıştım. Hâlâ aynı CFW nin farklı telefon versiyonları yok. Bu da OmegA'nın diğer farkı. OmegA'yı beğenmen diğer kullanıcıları teşvik edecektir. Tekrar teşekkür ederim bu yorumun için. Güle güle kullan, kullandıkça bizi hatırla :oke:

karizmamb

Üye
Telefonun kendi arama özelliğini kullanabilirsin. Onun dışında varsa öyle bir program benim haberim yok henüz :)

telefonun kendi arama özelliğini bulamadım desem bana gülerler mi :) internet içerisinde bi arama yeri var ama oda bişey sormadan aramaya başlıyo ve birşeyde bulamıyor. telefonun arama özelliğine nereden giriliyo ki yada öyle bi özelliği varmı ki :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben bir yerden girmiştim ama :ehe. Gerçekten bende hatırlamıyorum uzun zamandır kullanmadığım için.

alattinctn

alattinctn

Üye
BENİM TELEFONUM Nokia 5230 v50.6.002 MÜZİK ÇALAR ÇALIŞMIYOR ŞARKI BULAMIYOR AYRICA GALERİ KISMIDA FOTO BULAMIYOR BUNUN SEBEBİ NE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİ:)BU ARADA GÜZEL BİŞ ÇIKARMISSIN TŞK:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hafıza kartını biçimlendir hard format at.

ibrahimdemiroz9

Üye
yeşil tuş kırmızı tuş ve kamera tuşuna kapalıyken bas hepsine aynı anda basıyon ve teli açma tuşuna bas tel çok hizli oluyor

By_ExoRCisT

Üye
herşey çok güzel harika görsellik ve hız fakat telefonla uğraşırken 2 3 dakika sonra kendi kendine reset atıyor..telefon beklemedeyken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum fakat menüde dolaşırken veya başka bir programla uğraşırken birden bire ekran gökkuşağı gibi oluyor ve kendi kendine yeniden başlıyor..çok acil yardım lütfeeen :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
herşey çok güzel harika görsellik ve hız fakat telefonla uğraşırken 2 3 dakika sonra kendi kendine reset atıyor..telefon beklemedeyken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum fakat menüde dolaşırken veya başka bir programla uğraşırken birden bire ekran gökkuşağı gibi oluyor ve kendi kendine yeniden başlıyor..çok acil yardım lütfeeen :(

Bu sorunla hiç karşılaşmadım. Sanırım telefon ile ilgili. Orjinal FW'ye dönüp tekrar aynı şeylerin olup olmadığına bakmalısın.

berk2010_2

Üye
Rambo sunu v60 için yapıp link atabailirmisin daha yeni cfw işine girdim ne ne bilmiyorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

By_ExoRCisT

Üye
Bu sorunla hiç karşılaşmadım. Sanırım telefon ile ilgili. Orjinal FW'ye dönüp tekrar aynı şeylerin olup olmadığına bakmalısın.

onu da denedim..orfinal v60 FW yükledim ama hala aynı..önerilerin için teşekkürler ama keşke bi çözüm yolu bulunabilse :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonu telefoncuya göster.

Masterthone

Masterthone

Üye
C6 YI C5-03 DE portalanız mümkün mü acaba C5-03 Kullanan arkadaşlar çok mağdur baştada ben teli aldığıma çok üzülüyoruz bu konuda hiç CFW çalışması yok forumda :(

Mücahit G

Mücahit G

Üye
:tşk: eline sağlık :oke:

Üst Alt