Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Tamam dostum bn bi telefona cfw yi yükliyim. Bakıyım c2z ye gerek kalcakmı? c2z ye gerek olup olmadıgını nasıl anlıyıcam ?
arkadaşlar acil satılık 5800 ayrıntılar için buyrun:
http://wl
sanırım tek eksiği numaraları açıp arama yaparken n8 de ki gibi rehberle bağlantılı olmaması onun dışında gayet sorunsuz ve stabil cfw çok hoşuma gitti eline sağlık kardeş ve birde kişisel bir istekte bulunabilirmiyim? orjinal n8 teması daha tatlı duruyordu elinde varsa yollar mısın?
ayrıca 3d foto görüntüleyici bende açılmıyor bilmediğim bir ayarı mı var? yada sorun nerde olabilir?
Dostum hafıza kartını temizledikten sonra telefona takıyoruz, sonra telefonu kapatıyoruz, jafda yapmamız gerekenleri yaptıktan sonra telefonu kapalı bir şekilde bilgisayara bağlayıp flash diyiyoruz dimi sıralama böyleşimdi yapcamda cevabını bekliyorm.Dostum bide bn vista kullanıyorum bazıları ogm jaf ı acarken uyumluluktan bişey yapıp açıyorlar öyle bir şey yapmam gerekiyormu ?
ya ustam dediğin gibi yaptım modlamadan yükledim fwyi yine aynı ya bana python runtime lazım bulamadım bir türlü senin elinde ya da bildiğin bi link varsa verir misin ya
----------Eklendi @ 20:57:59 ---------- Yazıldı @ 19:46:51 ----------
tamamdır usta hallettimpython v2 yi kurdum düzeldi
rompatcher problemli nokia5230 da hiç patch yok yüklemeye çalışınca dahili bileşen hatası veriyor v50.0.001 de var sorun
usta teşekkürler çok süper birşey olmuş emeğine sağlık her soruyu cevaplayışın da ayrı bi güzellik Allah razı olsun...
cfw yi yeni kurdum gerçekten çok hızlı ama küçük qwerty klavye neden yok? çok alışmıştım onu kullanmaya. özellikle webde gezinirken işe yarıyordu. cfw ye eklemen mümkün mü ya da yaması falan varmı bunu yapabilecek?
Bu cfw ile photon arasında kaldım yardımcı olur musunuz seçmeme? İkinci ekrana widget ekleyememek önemli bir kayıp değilse Omega çok kullanışlı gözüküyor. X6'da boş kalan ram değerini öğrenebilir miyim? Teşekkürler
sanırım tek eksiği numaraları açıp arama yaparken n8 de ki gibi rehberle bağlantılı olmaması onun dışında gayet sorunsuz ve stabil cfw çok hoşuma gitti eline sağlık kardeş ve birde kişisel bir istekte bulunabilirmiyim? orjinal n8 teması daha tatlı duruyordu elinde varsa yollar mısın?
ayrıca 3d foto görüntüleyici bende açılmıyor bilmediğim bir ayarı mı var? yada sorun nerde olabilir?
ustam 3d photoyu ayrı olarak kurman gerekiyor eğer kurarsan sorun çözülecektir
tebrikler beyler valla çok iyi bir iş çıkarmışsınız
Çok teşekkürler rambo garantinin gitmeyeceğinden emin olsam hemen flashlarım telefonu aldığım yer gitmemesi lazım dedi bu konuda bilgisi olan yazabilir mi?
rambo bu yamaların dahil olduğu derli toplu duran bu sürüm çıkartacak mısın? böyle çok uzun sürüyor baştan jaflamak
orijinal tarayıcısıyla facebook'a girdiğimde yerini bildir sekmesi çıkmıyor. aynı şekilde touch.facebook.com a girdiğimde de hata veriyor. bu hata eski orijinal romunda yoktu touch facebook flash tabanlı oldugu için rahatca gezinebiliyordum.
orijinal tarayıcısı arızalı ya da benim telefonda eksik birseyler var.
acil yardım bekliyorum
edir: telefon 5800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?