olursa iii olur...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
olursa iii olur...
bugün bi trcll time gittim orada bir eleman antalya seminerinde söylemişler yılbaşından sonra giden tüm müşerileri getirecek tarifelerimiz var demiş hadi hayırlısı bakalım trcll kaliteside hani uygun olursa tadından yenmez...

• Beğen
Tepkiler: must20

Revengeful

Emekli Yönetici
Gorucez :D

maxirabit

maxirabit

Üye
turkcell'in ön ödemeli hatlarında gelişmeler olsun yeter faturalılar'da zaten fazlasıyla kazık atıyorlar.

osnakli

osnakli

Üye
1 yılı aşkın süredir faturalı genç tarife kullanıyorum.2ayda bir 15 lira fatura ya gelir ya gelmez.cayma bedelliden 120dakika aldım haftada da 2 gün bedavam var.bazen 3 ayda bi fatura geliyor.sanırsam bundan daha iyi bişey olamazdı.yinede yeni yenidir.sabırsızklıkla bekliyoruz.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
aslında türkcellin hazır kartlarada iyi tarifeleri var.. çoğunlukla Faturalı hatlara kampanya yapıyorlar orası ayrı :)

Aylık 20TL ye 100TL hem kendi tarifenden yada Aylık 30TL ye 150TL Heryöne.. Bana Göre Turkcellin Bu Tarifeye Benzer Tarifeler Çıkartsa Hazır Kartlılarda Sevinir :D :D

kezman_796

Üye
İnternet paketlerine bir çözüm üretmeleri lazım artık 1 gb 30 TL 4 gb 40 TL böle bişey olamaz onların hesabına göre 4 gb 120 TL olmalı yada 4 gb 40 TL ise 1 gb 10 TL olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt