Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
yapacak bisey yok ölenle ölünmez
dayimin ördeklerini de biz yemiştiksimdi her yiyene laf etme
Boş ver sıkma canını, bir yerden kan akacakmış işte
Kan davası başladı. Benim de onların tavuğunu pişirip yemem lazım.
Benim halimden en iyi ördeği olan biri anlardı. Yani güzelim ördek gitti. Sapasağlam en güzeliydi
Benim tavuğum var bilmem yerini tutar mı?
furkan aslinda ben komsunuzun ogluyum herseyi acikliyorum
sen ördegi verdikten sonra ördek delirdi gibi birsey oldu heryere saldiriyordu. Biz de belki düzelir diye bekledik ama gercekten herseye saldiriyordu. Sanki filmlerde ki mutasyon gecirmis ördekler gibi. birgün kardesim bahcede gezinirken birden üstüne atladi. Babam ne yapacagini bilemedi. Eline bizim dede yadigari cift kirmayi aldi kardesimden uzaklastirdi ama senin ördek hala saldiriyordu. Babamda o anin telasiyla çekti vurdu.
İste böyle biz de sen üzülme ördeginin yaptiklarini ögrenme diye böyle bir yalan söyledik. Affet bizi. Ama biz böyle olsun istemedik emin ol
furkan aslinda ben komsunuzun ogluyum herseyi acikliyorum
sen ördegi verdikten sonra ördek delirdi gibi birsey oldu heryere saldiriyordu. Biz de belki düzelir diye bekledik ama gercekten herseye saldiriyordu. Sanki filmlerde ki mutasyon gecirmis ördekler gibi. birgün kardesim bahcede gezinirken birden üstüne atladi. Babam ne yapacagini bilemedi. Eline bizim dede yadigari cift kirmayi aldi kardesimden uzaklastirdi ama senin ördek hala saldiriyordu. Babamda o anin telasiyla çekti vurdu.
İste böyle biz de sen üzülme ördeginin yaptiklarini ögrenme diye böyle bir yalan söyledik. Affet bizi. Ama biz böyle olsun istemedik emin ol
ne diyelim geçmiş olsun takma kafaya yeni bir tane alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?