Ölümsüzlük mümkün olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Öncelikle belirtmek isterim ki uzun uzun yazdığın yorumu okumadım. Sadece attığın başlıktan yola çıkarak bir fikir beyan etmek istedim. Şu çağda hala ölümsüzlüğü tartışıyoruz. Ölümsüzlüğü bir kenara bırakıp nasıl gelişmiş bir ülke olmanın yolarını aramalıyız. Daha dinamik ve daha çağdaş bir ülke olmak için çalışmalıyız.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve aLoNeAnqe

reaurora

reaurora

Üye
yapacak başka bir işin yok mu dostum?

Serhan

Serhan

Üye
Okuduğum en saçma yazılardan biriydi. Kim yazdıysa akıl mantık diliyorum. Boş laftan başka bir şey değil. Ölmezse 50 yıl sonra görüşürüz, bakalım ne olmuş? Tabiki çok değişik olaylar olacak. Teknoloji acayip ilerliyor. Eee? Yani çözülmeyen o kadar çok sır var ki. Bilimin bilmediği o kadar çok soru işareti var ki... Yazının da hepsini okudum acaba nereye bağlayacak diye, bir yere de bağlayamadı. RPG oyun yapılmış diye ruh kopyalanır mantığı. Mantığa bir bak hele.
son cümleye koptum :ehe

ishak388

ishak388

Üye
her nefis ölümü tadacak.ölüm ALLAH'ın emridir,

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Zaten ölmüyoruz ki, keşke kavrayabilseler. :(

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Invoke
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR /Ankebût suresi 57. ayetAA benden önce yazmışlar :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İlerleyen teknoloji bunu mümkün kılabilir. İnsan bedenimizle yaşamak zorunda kalmayabiliriz. Kendimizi farklı formlara taşıyabilirizde. Hücre yenilenmesini sonsuz uzatabilirizde lakin; İnsan kendi ruhunu bir robotada aktarsa, sanal yazılıma da aktarsa azrail gelir onu oradan çıkartır :) Sonuç; Ölüm kaçınılmaz..

Bkz: Cinlerin bir bedeni yok. Havada dumana benzer belirsiz bir yapıları var. Lakin onlarda ölüyorlar hemde bize kıyasla ölümsüzlük denebilecek bir ömürleri var 1000 yıldan fazla. Ölüm denen şey beden denen et parçasının çok üzerinde bir olgu..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601
ozakin70

ozakin70

Üye
Guzel seneryo filmi ciksada izlesek

Nirvana92

Nirvana92

Üye
Dünya malı dünyada kalıyorsa mal gibi
davranırsak hiç ölmeyiz. BAK YA GENE
ÖLÜMSÜZLÜĞÜN FORMÜLÜNÜ BULDUM