Ölümsüzlük başarilsaydi tepkiniz nolurdu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Ölümsüzlük başarilsaydi tepkiniz nolurdu??
Benim kastim insan vücudunun fizikselolarak yaşlanmasini ve işlevselliğinin kaybedilmesini önlemek yani vücudu fiziksel olarak stabil bir hale getirmek. Evet yorumlari alalim tepkiniz ne olurdu

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Yazında ki açılan linkte ki yerin,yerin dibinde ki konuyu,konunun başında ki,cümleyi ki,bir gün olacak ki.
Bu cümle benden mi çıktı ki:D

Höh be yahu açılan linkte ki,başlıyacam bu ki ye:D
d.h. Da olanlar(bu kez ki yok ) ne yiyip ne içiyor da o cümleleri bulmuşlar:D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Yazında ki açılan linkte ki yerin,yerin dibinde ki konuyu,konunun başında ki,cümleyi ki,bir gün olacak ki.
Bu cümle benden mi çıktı ki:D

Höh be yahu açılan linkte ki,başlıyacam bu ki ye:D
d.h. Da olanlar(bu kez ki yok ) ne yiyip ne içiyor da o cümleleri bulmuşlar:D

:d::d::d:

çaktırma panpa :aman2:

DDorlion

DDorlion

Üye
Her Nefis Ölümü Tadacaktır - İmkansız Ama Hadi Oldu Diyelim İsyan Çıkar Parası Olan Ölümsüz Olmayan Ölür :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Öyle birşey olmaz ama olduğunu hayalimizde canlandırırsak;

- Yaşlı insanların sayısı devamlı artacak, toplu katliamlar göreceğiz.
- Gıda sıkıntısı hat safhaya ulaşacak.
- İnsanların ihtiyacı olan herşey azalıp sonunda çok çabuk bir şekilde bitecektir.

Yani; ölümsüzlüğü bulmak aslında ölümü bulmak gibi birşey :)

Enes

Enes

Üye
Ölümsüzlük gibi birşeyi bulmaya gücü yettiğini var sayarsak bu teknoloji ve güce sahip olan biri yiycek içeceği de halledemez mi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
pentagram_34

pentagram_34

Üye
Konuya gelicek olursak;bu olay üzerin de zaten bilim adamlarının çalışmaları var.
Hatta tedavi eden böcekler üstünde,kerten kele gibi kuyruğu kopunca,bizim de uzuvlarımız kopunca yeniden oluşması,iynelerle gençlik aşısı vs vs bunların üstünde çalışıyorlar en bilineni de dondurma olayı.
Şu anda yurt dışında aktif olarak çalışan bir insan vucudu dondurma yeri var,çikolata'lı fıstık'lı falan:D

Bedenler dondurulmuş halde kapsüllerde duruyor ama onlar da tekrardan canlanıcakları günleri bekliyorlar:)

• Beğen
marist

marist

Üye
Öyle olsaydı yaşamanın hiçbir anlamı olmazdı. :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
siz kafanıza takmayın böyle şeyleri ALLAH (AZZE VE CELLE) Bir olayı var etmişse hepimizin hayırına dır.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
Rahmetli Erbakan hocanın değigı gibi, hadi oradan derim. :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Hayal bile edemiyorum.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Konuya gelicek olursak;bu olay üzerin de zaten bilim adamlarının çalışmaları var.
Hatta tedavi eden böcekler üstünde,kerten kele gibi kuyruğu kopunca,bizim de uzuvlarımız kopunca yeniden oluşması,iynelerle gençlik aşısı vs vs bunların üstünde çalışıyorlar en bilineni de dondurma olayı.
Şu anda
yurt dışında aktif olarak çalışan bir insan vucudu dondurma yeri var,çikolata'lı fıstık'lı falan:D
Bedenler dondurulmuş halde kapsüllerde duruyor ama onlar da tekrardan canlanıcakları günleri bekliyorlar:)

• Beğen
Tepkiler: Dede
pentagram_34

pentagram_34

Üye

Aha:D
kaçtı:D

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tepkimmi......Allah canımı alsada kurtulsam:)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

cukuleaks

Üye
Evet olumsuzluk bulunabilir. Olumsuzlukten kastim bi insanin 90 yil degilde 1500 yil veya daha ustu yasamasi

Dipnot: taki kiyamete kadar ;) :D

Yani anliyacaginiz ,kiyametle kisitli bi olumsuzluk bulunabilir. Ama sonuc olarak bu olumsuzlerde bir gun olumu tadacaklar.

Burdan su sonuc cikiyor: olumsuzluk goreceli bi kavram .....
(h) filozof mode on :D

Bu arada olumsuzluk bulunsa kesinlikle istemem. Yaw zaten 50 yasindan ustte yasamak istemiyorum :) tabi takdiri ilahi. Cani veren Allah Alan Allah. Bu beden bize emanet. Emanete hiyanet olmaz ki birde sahibi O ise!

Bizim gorevimiz insanca yasamak ve bu bedenin bizim olmadigini hatirlamak.

Neyse bukadar yeter. :) nede olsa bende hoca degilim fazla konusmiyim yanlis bisey falan derim :)

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Her canlı ölümü tadacaktır.

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
intihar ederdim mike

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt