ölüm kalım meselesi bir el atın arkadaşlar !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
ölüm kalım meselesi bir el atın arkadaşlar !
Arkadaşlar okuldan sürekli babamın ve annemin telefonuna mesaj geliyor yok sınav sonuçları deneme sonuçları felan geçen sınavdan kötü aldıydım haşladılar beni telefona mesaj gelmeseydi yırtmıştım neyse kısa kesiyorum annemde ve babamda klasik bir samsung java telefon babamda chat var annemde corby bu ikisinden de mesaj engellemek istiyorum bir yöntem var mı java telefonlara uygulama yüklemeyi biliyorum bari bi sms blocker felan yokmu javalar için bi yöntem felan aciil !!!

Kerim.

Kerim.

Üye
Corbyde mesaj engelleme var.chat tede vardir buyuk ihtimal

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
program mı ?

- - - Eklendi - - -

he reddedilenler listesine ekle mi ?

Kerim.

Kerim.

Üye
:evet:

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
saolasın deniycem arama değil mesaj engellesin yeter fazla birşey beklemiyorum saol

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam sende çalış oku onlar senin iyiliğini istiyorlar hayatını kurtarmanı istiyorlar okumanın onlara faydası olmayacak sana olacak :oke:

• Beğen
Tepkiler: ugur1000
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bazen isler beklenildigi gibi gitmiyor ama. tam adam gibi caliscam diyosun mesaj geliyor ya da ariyolar sacma sacma seyler soyluyorlar evdekilerin sana guveni kalmiyor sen de kotu etkilenip verimli calisamiyorsun:ehe ogrenci olmak zor

osmndmr.32

Üye
konu da hatan var nerde ölüm kalim meselesi sacmalamssn?

ahmetay74

ahmetay74

Üye
başlık saçma ama :D numara e-okul sistemine kaydolmuş :D bizim sınıf öğretmeni de demişti bunu ama ayda 8-9 tl yi görünce
annem boşver dedi :D

ugur1000

ugur1000

Üye
ben çalışmadanda sınavların hepsinde 4-5 almayı başarıyorumda o ayrı bi başarı :D kafanız basmıyosa basmıyodur arkadaş ne zorluyor ananız babanız :D gidin konuşun diyin ki benim aklım basmıyor sayısala sözele olmaz böle :D

Android Police

Android Police

Üye
    Konu Sahibi
dediğinizi yaptım mesaj engelleniyor ama numara istiyor ama okuldan gelen mesajlarda CAGFATİHKOLEJİ yazıyo herhangi bir numara yok dolayısıyla engelleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...