Ölmeden önce bunları yapmanıza gerek yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Ölmeden önce bunları yapmanıza gerek yok!
Her erkeğin hayatında yapmadan ölürse gözünün açık gitmeyeceği kimi konuları yeni sayısında alt alta sıralayan ünlü erkek dergisi Esquire, espriyle karışık listeye 'evlilik' kurumunu da ekledi: Dışarıda bu kadar güzel kadın dururken, illa ki evlenmek zorunda değilsiniz!

1- Boğaya koşmak...
Bir İspanyol çılgınlığı olan 'San Fermin' festivalinde, her yıl dünyanın dörtbir köşesinden binlerce insan boğalarla birlikte koşmak için İspanya'ya akın ediyor ve bunların birçoğu boğaların ayakları altında ya da boynuzları arasında can veriyor. Son derece heyecanlı ve maceralıymış gibi görünen bu festivaldeki bir diğer risk de yeterince hızlı koşamayıp, kalabalığın altında ezilmek. Hayatınızı şapşal bir boğanın ayakları altında kaybetmek istemiyorsanız, uzak durun!

2- Everest'e tırmanmak
Dağcı olmadığınız sürece, genç yaşınızda şehrin keyfini sürmek varken kendinizi soğuğun koynuna atıp donma tehlikesi geçirmek niye? Diğerleri Everest'e tırmanırken siz dağın eteğindeki mangal partisinde konyağınızı yudumlayıp, güzel kızlarla eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

3- Rafting yapmak
Tamam, alternatif sporların ülkemizin turizmine müthiş bir katkısı var. Özellikle Doğu Anadolu bölgesi rafting yapmak için müthiş doğal parkurlar içeriyor. Ama tüm bunlar ters dönen bir kanoda panik yaşamak, azgın sulara kapılıp gitmek gibi riskleri üstlenmeniz gerektiğini göstermiyor. Eğer suyu seviyorsanız tekne gezisi yapın, koylarda demirleyip tertemiz sulara keyifle dalın.

4- Uçakta sevişmek
Trende ya da uçakta seks yapmak, birçok erkeğin denemek istediği ve merak ettiği bir fantezidir. Ama kedinin başına ne gelirse meraktan gelir. Böyle uygunsuz bir durumda yakalandığınızda ne olacağını bir düşünsenize? İtibarınızı kaybeder, dedikodu malzemesi olur ve ömrünüz boyunca kendinizi aklamak için uğraşırsınız.

5- Yabancı bir kızla olmak
Böyle maceralar insanın kanını kaynatan çılgınlıklardır. Ama tanımadığınız bir kadının büyüsüne kapılıp, tek gecelik ilişki uğruna canınızdan ya da organlarınızdan olabilirsiniz. Haberiniz olsun!

6- Köpekbalığıyla yüzmek
Okyanus kıyısında yaşayıp, köpek balıklarıyla yüzmek ne de güzel bir düştür. Düştür; çünkü köpekbalığı 'köpek' değildir ve evcil hiçbir yanı yoktur. Etobur bir hayvanla huşu içinde yüzme fikri hangi çılgının aklından çıkmış, hangi çılgınlar bunu uygulamış bilinmez ama bu işin güvenlik açısından biraz delilik olduğu gayet açık!

7- Rodeo yapmak
'Rodeo yapmak' tam anlamıyla bir Amerikan hobisi... Bizim kültürümüzde rodeo yapmanın zaten yeri yok! Bu bile, bu aktiviteye hiç bulaşmamak için başlı başına bir sebep. Zaten rodeo yapanların çoğunda bel ve boyun sakatlıkları oluşuyor.

8- Uçak kullanmak
Uçak kullanmak hemen her erkeğin 'ölmeden önce yapacaklarım' listesinde yer alır. O kocaman aleti yerden kaldırmak, havada balansını sağlamak sanıldığı kadar kolay değil! Bırakın bu işi profesyoneller yapsın ve siz de kokpitte, uçmanın keyfini doyasıya yaşayın!

9- Sumo güreşi yapmak
Kilosu gayet yerinde bir hemcinsinizin altında ezilmek istemiyorsanız bu sporu sakın denemeye kalkışmayın!

10- Göbek yapmak
Kadınlar göbekli erkeklerden pek haz etmez. Sanıldığının aksine göbekli erkek şirin değil, iticidir.

11- Sevişirken kameraya almak
İnsanın gençliğinde yaptığı kazalar, yaşlanınca bir bir önüne serilir. Sevgilinizle sevişirken çektiğiniz görüntüler; o görüntüleri kaydettiğiniz CD, evin herhangi bir yerinde ya da arkadaşınıza vereceğiniz bir DVD oynatıcının içinde kaldığında, önce arkadaşlarınız arasında yayılır, sonra da internet ortamında paylaşım sitelerine düşer. Yaşayacağınız utancı, kaybedeceğiniz itibarı ve insanlarla paylaşmak zorunda kaldığınız en mahrem anları bir kenara koyun; sevgilinizden olursunuz.

12- Hayır için davete katılmak
Gerçek bir hayırsever, bu işi gösteriş olsun diye davetlerde değil, duyulmasın diye gizliden gizliye yapar.

13- Evlenmek
Evlilik, evliliğin yüklediği sorumluluklar ve kadın dırdırı insanı canından bezdirir. Dışarıda bu kadar güzel kadın dururken, illa ki evlenmek zorunda değilsiniz!

14- Ralliye katılmak
Dünyanın en riskli işlerinden biri, ralli pilotluğudur. Kaza riski oldukça yüksektir.

15- Programdan eş bulmak
'Gelinim Olur Musun?', 'Dest-i İzdivaç' ve diğerleri... Herkes bekarları biraraya getirmek için son sürat çalışıyor ve bu programlarda her hafta yüzlerce kişi evlendiriliyor. Size tavsiyemiz, ne kadar çaresiz kalırsanız kalın, böyle bir sirkin içine girmeyin!

16- Bir kadına şiir okumak
Bir adam, yazar olsa bile bir kadına şiir okuduğunda karizmayı çizme ihtimali, sükse yapma ihtimalinden yüksektir; hele ki günümüz dünyasının birbirinden cin kadınları söz konusu olduğunda!

17- Birden çok kadınla olmak
Kendinizi ne madden, ne de manen yormaya, aynı anda iki kadınla uğraşmaya, ilişki sürdürmeye değer mi? İki kadının dırdırı, adamın ömründen en az 10 yıl götürür.

18- İstifa etmek
Yaşamak için paraya ihtiyacımız var. Sabretmeli ve iş yerindeki konumunuzu, gelirinizi yükseltmelisiniz. Gerekiyorsa ayıya dayı demeyi bilmelisiniz.

19- Çocuk sahibi olmak
Çocuklar insanın hayatını değiştirir. Çocuğunuz olduktan sonra asla gerçek anlamda özgür olamazsınız. Bu sorumluluk ölene kadar peşinizi bırakmaz.

20- Safariye katılmak
Vahşi doğada aslan ve kaplanlar olmadığını unutmayın... Yılanlar ve türlü böcekler, canınızı almak için safari topraklarında pusuya yatmış durumda. İlla yapacağım diyorsanız da bu işi gerçekten 'ölmeden' önce yapın!
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
ilginç yani paylaşım için teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt