Ölmeden Mezara Girmek 160 Dolar..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Ölmeden Mezara Girmek 160 Dolar..!
Ruslar, stres ve depresyonu "diri diri gömülerek" yeniyor..!

Ruslar, çağımızın en büyük sorunlarından stres ve depresyonu çarpıcı bir tedavi yöntem ile yeniyor..!

Ruhsal terapi meraklısı bir grup, kişiyi toprağa gömmenin stres ve depresyona iyi geldiğini iddia ediyor. Üstelik canlı canlı gömülmenin bedeli 160 dolar...

Ruhsal terapi meraklısı bir grup çılgın Rus, stres ve depresyonla baş etmek için "yeraltına gömülme" metodunu hayata geçirdi. Grubun kurucuları, kişinin en büyük korkularıyla kapalı kalmasının, tavır ve zihinsel durumları değiştirebileceğini öne sürüyor.

İşe Yarıyor mu?
Bu yöntem için gönüllü olan Pavel Gordaev de grubun görüşünü destekliyor. Gordaev, "Gömüldüğünde ilk hissettiğin şey panik. Yüzün toprakla kapatıldığı zaman, onu tatmaya, ve ’Ben burada ne yapıyorum’ diye sormaya başlıyorsun" diye konuşuyor.

Pavel, daha sonraki aşamanın daha sakinleşerek, bulunduğu yeri sevmeye başlanması olarak sıralıyor.

Terapi grubunda görev yapan Konstantin Mukhin ise uyguladıkları tedavinin en etkili ve güçlü yöntem olduğunu ileri sürüyor.

Mukhin, "Gömülen kişi hiçbir şey göremez, duyamaz ve hatta hareket edemez. Kafalarındaki sorunlarla baş etmekten başka hiçbir şey yapamazlar" diyor.

Nasıl Yapılıyor?
Terapi en fazla 40 dakika sürüyor. Açılan çukurlara gömülen gönüllüler, yeraltından havaya uzatılan bir boruyla nefes alabiliyor.

Diri diri gömülüp stresten kurtulmanın bir de bedeli var. Ölmeden mezara girmek için 160 dolar vermek gerekiyor.

Captain

Üye
manyk herifler gelsin bizim bahçede ben gömerim onları ağızlarınada bi boru sokarım nefes alsınlar 100 dolara sokarım toprağa çıkarmak için de 200 dolar alırım :ehe :ehe :ehe

Larismus

Larismus

Üye
gelsinler ben 50 dolara yapcam :D sana rakip :D

konyarapp

Üye
işi ticarete döktünüz arkadaşlar :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
dun sabah kanaLd de gormusTum.sener sen kemaL sunaL'in davaro fiLmi gibi :kop:

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
:ehe 10 $ + Kdv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt