Tavsiye Olmazsa Olmazlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Olmazsa Olmazlar
Sevgili arkadaşlar, sayın modülatörlerimiz. Herkesin bildiği gibi gelişen bir platform olan wp giderek de uygulama sayısında artış göstermekte. Her gün bir çok uygulama çıkmakta marketimiz de ama bunların ne işe yaradığını bilen veya çıktığından haberdar olan kişiler azınlıkta maalesef. Benim amacım bu konu başlığı altında herkesin telefonunda en olmazsa olmaz dediği, kesinlikle bulunması gereken, kendi kullanıp faydasını gördüğü uygulamaları paylaşması ve herkesin kullanması. Bu konu ile ilgili yeni uygulamalar, güncellemeler, tavsiyeler başlığı var ama burada tavsiye değil kesinlikle bulunmalı dediğiniz uygulamaları paylaşalım. Herkesten paylaşımlar bekliyorum. Kolay gelsin.
. ------

Arkadaşlar uygulamalar;
Hafıza sıkıntısı çekenler için:
Ses kaydetmek için:

Kronometre bulamayanlara:
Nöbetçi eczanelere kısa yoldan ulaşım(herkes yüklemeli, ihtiyaç olabiliyor):

-----------
Lumia kullanıcıları için kameradan tam performans almak için bulunması gerekenler;
1-)
2-)
3-)
4-)
5-)

Son düzenleme:

respection123

Üye
Kesinlikle bulunmalı diye bişe olamaz.Bu uygulamayı ben gerekli duyarım başkası işimi görmez der,falan filan.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: supragt
sekajmer

sekajmer

Üye

her ihtimale karşı poz verelim

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle bulunmalı diye bişe olamaz.Bu uygulamayı ben gerekli duyarım başkası işimi görmez der,falan filan.

Dediğinizde bir açıdan haklısınız ama bir açıdan değil. Şöyle açıklayayım. Her telefonda mesela bir hafıza temizleme uygulaması bulunmalı veya bir ses kaydedicisi gibi. Biz de burada bu tür eksikleri paylaşırsak telefonlarımızı her açıdan mükemmelleştiririz. Bazı şeylere herkesin ihtiyacı olur. Kesinlikle bulunmalı dediklerimiz yazalım. Hatta ben hemen iki program ekleyeceğim.

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
] Ben bunu kullanıyorum bu güzel. Sonra bir de kayıt uygulaması yazayım.
Bu da güzel bulunması gereken bir kronometre uygulaması. Telefonun kendisin de yok.

Warnings

Üye
Olmazsa Olmaz Uygulamam Derseniz Tabikide Whatsapp Beta Derim Kamera Uygulaması Olarak Kesinlikle Nokia Camera Ve Proshot Bu Konuda En İyisi Dir Müzik Uygulaması Olarak Hiçbirini Beğenmiyorum Nokia Müzik Aradığım Şarkıyı Premium Üyelikte Bile Dinletmiyor :D :sirit:

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Olmazsa Olmaz Uygulamam Derseniz Tabikide Whatsapp Beta Derim Kamera Uygulaması Olarak Kesinlikle Nokia Camera Ve Proshot Bu Konuda En İyisi Dir Müzik Uygulaması Olarak Hiçbirini Beğenmiyorum Nokia Müzik Aradığım Şarkıyı Premium Üyelikte Bile Dinletmiyor :D :sirit:
Hocam mümkünse herkesin kullanabildiklerini paylaşalım. O çoktan kapandı bile. Nokia müziğe alternatifiniz varsa onu paylaşın.

Warnings

Üye
Hocam mümkünse herkesin kullanabildiklerini paylaşalım. O çoktan kapandı bile. Nokia müziğe alternatifiniz varsa onu paylaşın.
Spotify Var Deezer Var Ama Deezer Maalesef Hemen Üyelik İstiyor Kredi Kartı İle Onun İçin Çok Fazla Kullanım Oranı Yok.

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiye - Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar - MaxiCepevet daha önce açılan konu var sizin bahsettiğiniz olayla aynı bizler öneri yapar isteyende kullanır.
Hocan haklısınız ama orada beğenilenler paylaşılıyor ama benim amacım bu konuda olması gerekli olanlar. Telefonlarımızda yazılımsal olarak olmayıp uygulamalarla eklemek istediklerimiz. Yukarıda da örneklerini paylaşmaya çalıştım ve devam edeceğim. Bunlar gerekli şeylerdir. Bu tarz paylaşımlar da bulunalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt