• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Olmaz Böyle Şey ,Yeşim,-Zil sesi ''Dinle ve İndir'' (mp3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz Böyle Şey ,Yeşim,-Zil sesi ''Dinle ve İndir'' (mp3)

Teşekküre gerek yok, edecekseniz de buton kullanınız

• Beğen
Tepkiler: seymen466, JaNbErG ve abdurrahman1988

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Lütfen mp3lere kısa oldugunu belirtiniz

EroL

EroL

Emekli Yönetici
zilsesi zaten kısa mp3 anlamı taşımıyomu ?
ayrıca Teşekkürler isa güzel paylaşım :hehe:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
zilsesi zaten kısa mp3 anlamı taşımıyomu ?
ayrıca Teşekkürler isa güzel paylaşım :hehe:

Arkadasım bu sitenin kuralı zaten yeni konu açtıgında belirtiniz diyor benim sölememe gerek yok sanırım. ayrıca dısardan üst düzey yetkilileri gelip konuya bakıp kısa değil bu dicek ee sonra ban sebebiyeti en ufak birseyden bile canımız yanabilir bilmem anlatabıldımmı;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben dün 15 e yakın melodi paylaştım 1 gecemi aldı bunları kesip mp3 dönüştürmek. ben hepsine 'zilsesi' oldugunu belirttim konu adında.Sence konunun adına birde 'kısamp3' diye mi belirtmeliyım? zilsesi ve kısamp3 bana bu ikiside aynı anlam ifade ediyo

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm moderatöru paylastıklarımı gördü ve bahsettıgınız uyarıda bulunmadı erolun da dedıgı gıbı bence melodı zaten kısa olur ama yıne de uyarı ve hassasıyet ıcın tesekkurler.Zaten bı daha paylasacagımı sanmıyorum 15 ı gecen ındırme vardı ılk 1 saat ıcerısınde 1 tane dahı tesekkur butonunu kullanan yok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt