Olimpiyat'ta zafer Sivas'ın oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olimpiyat'ta zafer Sivas'ın oldu
Süper Lig'in 28. haftasında kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor, Olimpiyat'ta İBB'yi mağlup etti.













Son üç haftada aldığı 9 puanla düşme hattından hızla uzaklaşan Sivasspor, zorlu Belediye deplasmanını da 2-1 kazanarak haftayı kayıpsız geçti.

Geçtiğimiz hafta Bucaspor'u mağlup ederek kötü gidişine son veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda aldığı galibiyetlerle düşme hattından uzaklaşmayı başaran Sivasspor'u konuk etti.
Sivas tam gaz devam
Karşılaşmaya her iki takım da temkinli bir dizilişle başladı. Genellikle orta saha mücadelesi olarak geçen ilk 15 dakikanın sonrasına iki takım da pozisyonlar buldu. Üst üste etkili gelen Sivasspor'un ataklarından gol sesi çıkmazken, İBB ataklarında da Korcan başarılıydı. Ancak konuk ekibin baskısı 36. dakikada meyvesini verdi ve Sivasspor, Ricardo Suarez'in golüyle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk 45 dakika konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.
Holosko'nun golü ümitlendirdi ama...
İkinci 45 dakika da ilk yarı gibi durağan başladı. Sivasspor 1-0'lık üstünlüğünü korumak ister gibi bir görüntü çizerken, İBB'nin de isteksiz futbolu karşılaşmayı seyir zevki açısından vasat bir hale getirdi. 59. dakikada Mehmet Yıldız'ın güzel şutunu Hasagiç 90'dan çıkartarak farkın ikiye çıkmasını engelledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ali Güzeldal ve Holosko'yu oyuna alarak hücum gücünü arttırmak istediği anda kalesinde ikinci golü gördü. 60. dakikada Erman Kılıç'ın golüyle 2-0 öne geçen Sivasspor iyice rahatladı.

Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip farkı azaltmak için yüklenmeye başladı. 62. dakikada İbrahim'in şutunu çok iyi bir refleksle çıkartan Sivasspor kalecisi Korcan, 64. dakikada Holosko'nun şutunda bir şey yapamadı ve skor 2-1'e geldi.

Bu golle birlikte yeniden ümitlenen İBB karşısında oyunda tempoyu düşüren Sivasspor, skor avantajını korumaya çalıştı. Son dakikalarda İBB oyunu iyice Sivasspor sahasına yıktı. Ancak ev sahibi ekibin ataklarından gol sesi çıkmayınca, Sivasspor zor da olsa karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.
Böylece Sivasspor puanını 31'e yükseltirken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 37 puanda kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt