Ölenlere ceza veriliyor .. nasıl mı bakın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ölenlere ceza veriliyor .. nasıl mı bakın ?
Fransa'nın güneybatısında küçük bir köyün belediye başkanı köyün mezarlığında yer kalmadığı için ahaliye ''ölmeyin ölenler sertçe cezalandırılacak'' tehdidinde bulundu.

260 nüfuslu Sarpourenx köyünün belediye başkanı Gerard Lalanne "mezarlıkta herkese yer kalmadığı için Sarpourenx'da gömülmek isteyenlerin ölmelerinin yasaklandığını" bildirdi. Lalanne yasağa uyulmaması durumunda suçluların sert bir biçimde cezalandırılacağını" kaydetti.

Lalanne idare mahkemesinin yandaki özel arazinin mezarlığa dahil edilmesini haksız bulması üzerine böyle bir yasaklayıcı karar almak zorunda kaldığını söyledi.

Bu ay yapılacak yerel seçimlerde 7. kez belediye başkanlığını elde etmeye çalışacak olan 70 yaşındaki Lalanne konunun ciddiyetine ilişkin olarak da "Bu bazıları için komik bir olay olabilir ama benim için değil" dedi.
 

Salihyet

Üye
Ölüm allahın emriyle canım, ne yasağı bu böyle Nasipse ölür, değilse ölmez, başka yere gömsünler.
 
Salih e katılıyorum , ölmeyeceksin diye yasak mı olur yaa!
 

Salihyet

Üye
Fransa da müslüman olmak da yasak çok fazla müslüman olan var diye olmaz diye bir şey yok, ben tam zamanında görmüşüm, tüm saçmalıkları hayretle izliyorum
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Gömün gitsin yer mi yok..yakın o zaman..
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Evet öyle yapmıyolar mı?Küllerini bi kavanoza koyuyolar
 
adamın kndısı ölucek mıllete ölmeyın dıyerek 70yasında beledıye baskanlık secımıne katılıyo hell
 

ninjaa

Üye
Ölüye ne ceza verecekmiş? bence ölüm ona iyi bir ceza vermeli
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...