Ölenlere ceza veriliyor .. nasıl mı bakın ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ölenlere ceza veriliyor .. nasıl mı bakın ?
Fransa'nın güneybatısında küçük bir köyün belediye başkanı köyün mezarlığında yer kalmadığı için ahaliye ''ölmeyin ölenler sertçe cezalandırılacak'' tehdidinde bulundu.

260 nüfuslu Sarpourenx köyünün belediye başkanı Gerard Lalanne "mezarlıkta herkese yer kalmadığı için Sarpourenx'da gömülmek isteyenlerin ölmelerinin yasaklandığını" bildirdi. Lalanne yasağa uyulmaması durumunda suçluların sert bir biçimde cezalandırılacağını" kaydetti.

Lalanne idare mahkemesinin yandaki özel arazinin mezarlığa dahil edilmesini haksız bulması üzerine böyle bir yasaklayıcı karar almak zorunda kaldığını söyledi.

Bu ay yapılacak yerel seçimlerde 7. kez belediye başkanlığını elde etmeye çalışacak olan 70 yaşındaki Lalanne konunun ciddiyetine ilişkin olarak da "Bu bazıları için komik bir olay olabilir ama benim için değil" dedi.

Salihyet

Salihyet

Üye
Ölüm allahın emriyle canım, ne yasağı bu böyle :ehe Nasipse ölür, değilse ölmez, başka yere gömsünler.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Salih e katılıyorum , ölmeyeceksin diye yasak mı olur yaa!

Salihyet

Salihyet

Üye
Fransa da müslüman olmak da yasak çok fazla müslüman olan var diye :ehe olmaz diye bir şey yok, ben tam zamanında görmüşüm, tüm saçmalıkları hayretle izliyorum :)

Silinen Üye 367035

Silinen Üye 367035

Kapalı Hesap
Avrupa saçmalıyor bir dur diyen yok

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Gömün gitsin yer mi yok..yakın o zaman..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
yakmak mı Anıl.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Evet öyle yapmıyolar mı?Küllerini bi kavanoza koyuyolar

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
adamın kndısı ölucek mıllete ölmeyın dıyerek 70yasında beledıye baskanlık secımıne katılıyo hell

ninjaa

ninjaa

Üye
Ölüye ne ceza verecekmiş? bence ölüm ona iyi bir ceza vermeli:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...