Oleksandr Karavayev : ''Heyecandan ölecektim'' .

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Oleksandr Karavayev : ''Heyecandan ölecektim'' .
Fenerbahçe Karavayev' in transferini resmen açıklarken, 24 yaşındaki futbolcu imzayı atıp sarı-lacivertli formayı giydi. Fenerbahçe'den yapılan bildirimde, "Kulübümüz, Oleksandr Karavayev ve kulübü Shakhtar Donetsk ile sezon sonuna kadar oyuncunun kiralanması konusunda anlaşmaya varmıştır. Karavayev'e 'Fenerbahçe'ye hoş geldin' diyor, çubuklu ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi. 24 yaşındaki oyuncu, son olarak Zorya Luhansk takımında kiralık oynuyordu.

BENİM İÇİN BÜYÜK AŞAMA
Hayli heyecanlı görünen 24 yaşındaki futbolcu, imza sonrası FB TV'ye yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu söyledi. Karavayev, kariyerinde büyük bir aşama kaydettiğini belirtirken, "Transferimi duyup ardından menajerime bana geldiğinde, resmi evrakı görmek istedim. Onu gördükten sonra çok heyecanlandım. Adeta kalp atışlarım hızlandı. Çünkü Fenerbahçe çok büyük ve derin bir tarihi olan kulüp" dedi.

Fenerbahçe'ye transfer olmasında Dick Advocaat ve oyuncuların da etkili olduğunu belirten Karavayev, "Hepsini biliyoruz, dünya çapında bilinen oyuncular. Ayrıca internetten sürekli her şeyi takip edebiliyoruz. O hoca ve oyuncularla çalışabilmek benim için çok önemli ve değerli" ifadelerini kullandı.


DETAYLI SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİLDİ
Oleksandr Karavayev, imzayı atmadan önce Ulus Liv Hospital Hastanesi'nde sağlık taramasından geçirildi. Kan değerlerine bakılan, ardından solunum ve efor testinden geçen oyuncunun son olarak göz ve ortopedi muayeneleri yapıldı.

HASAN ALİ ÇOK AKILLI
Zorya ile Kadıköy'de oynadıkları maçın atmosferini unutamadığını söyleyen Karavayev, taraftarın çıkardığı gürültüden takım arkadaşlarını duyamadığını, uzun süre yumruk şovun etkisinde kaldığını söyledi. Ukraynalı kanat oyuncusu, o günkü maçta karşısında oynayan Hasan Ali'yi ise "Çok güçlü, mücadeleci ve akıllı" diye tanımladı.

MARİFETLERİ SAY SAY BİTMİYOR
56 kez Zorya Luhansk formasıyla sahaya çıkan ve 16 kez fileleri sarsan 1.73 boyundaki Oleksandr Karavayev, 4 kez Ukrayna Milli Takımı forması giydi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 6 karşılaşmada 90'ar dakika oynadı. Asıl mevkii sağ açık olan ancak sağ bekte de görev yapabilen başarılı futbolcu, çabukluğu, hızı ve çalım yeteneği ile dikkat çekiyor. Etkili ortalarının yanı sıra golcülüğünü de konuşturuyor. Karavayev, tam da Hollandalı hoca Dick Advocaat'ın istediği türden bir kanat oyuncusu gibi duruyor.
 


Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
arkadaş 6 aylığına gelen adamın yaptığı bu tarz açıklamalar.. hiç samimi değil
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fenerbahçe, oynadığı takımdan çok üst seviye olduğu icin böyle konuşması normal bence de.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Reis süpersin
 


Üst Alt