öldürüp üzerine beton döktüler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
öldürüp üzerine beton döktüler
Bağcılar'da bir binanın bodrum katındaki dairenin mutfak tezgahı altında, üzerine beton dökülmüş erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 1 yıl önce tutulan Demirkapı Mahallesi Berrak Sokak'taki 3 katlı binanın bodrum katındaki daire, kira borcunun birikmesi üzerine ev sahibi Cemal Çengel tarafından boşaltılmak istendi. Çengel, evi boşaltması için telefonla ulaştığı kişinin gelmemesi üzerine, akşam kapıyı kırarak daireye girdi.
Evdeki 2 çekyat ve halıyı dışarı atarak, temizlik yapmak isteyen Çengel, dikkatini çeken mutfak tezgahının altındaki sonradan yapılmış betonu kırınca, çöp poşeti içinde halıya sarılmış halde dik olarak gömülmüş bir ceset gördü.
Çengel'in haber vermesi üzerine gelen polis ve savcı, üzerinde herhangi bir kimliğe rastlanmayan cesedin tanınmayacak hale geldiğini belirlendi. Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Cesedin, yaklaşık 6 ay önce polise kayıp başvurusu yapılan 26 yaşındaki Erdal Demir'e ait olduğu bildirildi.
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturmada, evin bir yıl önce Kasım H. tarafından kiralandığını tespit etti.
Erdal Demir, arkadaşı Kasım H'nin yalnız yaşadığı eve 6 ay önce bir kızla gelmesinin ardından ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp müracaatı üzerine 6 ay önce bilgisine başvurulan Kasım H'nin ''Bir kız kaçırmıştı. Bizim eve geldiler. Daha sonra birlikte evden ayrıldılar. Herhalde kendilerine yeni bir hayat kurdular'' dediği belirtildi.
Polisin olayla ilgili bilgisine başvurduğu görgü şahitlerinin ise Erdal Demir'in birlikte olduğu kızı, bir ay önce Kasım H'nin yanında gördüklerini söyledikleri kaydedildi.
Cesedin ortaya çıkması üzerine bazı adreslerde yapılan aramalarda Kasım H'nin bulunamadığı, olaya ilişkin Zeynep U'nun da arandığı bildirildi.
Demir'in ailesi, üzerindeki elbiselerden cesedin Erdal Demir'e ait olduğunu teşhis etti. Ancak kesin kimlik tespiti için DNA testi yapılacağı öğrenildi. Demir'in ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından belli olacak.
Uzun zamandan beri sokağa kötü bir kokunun yayıldığını söyleyen mahalle sakinlerinden Emel Amanet, ''Biz buradaki insanlardan zaten şüpheleniyorduk. Kimseyle konuşmuyorlardı. Arada bir gelip giderlerdi. Ev sahibi 'Eşyalarınızı alın' diye telefon açmış. Gelen olmayınca da temizlik yapmak için kapıyı kırıp içeri girdi. Mutfak tezgahının altındaki beton kırılınca çöp poşeti içinde ağzı sıkıca bağlanmış, halıya sarılı ceset ortaya çıktı'' şeklinde konuştu.
Polis merkezinde ifade veren Çengel, sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekiplerinin, Demir'in ev arkadaşı olan ve ismi öğrenilemeyen Adanalı bir kişiyi aradığı bildirildi.



AA
 
Tuncay.erol

Tuncay.erol

Üye
Bunlar insansa ... :) veledi zinalar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt