oldu oldu 3333 oldu

Sponsorlu Bağlantılar

iremm

iremm

Üye
ellerine sağlık çok makbule geçti bu kadar seyden sonra "sabah sabah ta bişi yenmez "cümlesini geri alıyorum :ehe şu köşede oturayım bari şekeri uzatır mısınız :P:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık çok makbule geçti bu kadar seyden sonra "sabah sabah ta bişi yenmez "cümlesini geri alıyorum :ehe şu köşede oturayım bari şekeri uzatır mısınız :P:

tabi efendim buyrun

iremm

iremm

Üye
tşkür ederim...

eee dün partiden sonra nsl uyudunuz ya 2 saat basım zan zank müzikten midir nedir basım çok ağrıdı :ehe

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
tşkür ederim...

eee dün partiden sonra nsl uyudunuz ya 2 saat basım zan zank müzikten midir nedir basım çok ağrıdı :ehe

rica ederim

valla nasıl uyuduğumu bende bilmiyorum resmen sızmışım kalmışım parti işi yordu beni kıyamam bana :D

iremm

iremm

Üye
tabi koşturdun durdun bütün gün :D yazık sana şimdi bulaşıklarıda yıkıcan kahvaltıdan sonra zor iş :ehe

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
iremm

iremm

Üye
zaten ben doydum neyse bulaşıklarda yardım edeyim mi? demek isterdim ama ben burda eğlenicem :ehe

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
zaten ben doydum neyse bulaşıklarda yardım edeyim mi? demek isterdim ama ben burda eğlenicem :ehe

tabi efem siz eğlencenize bakın ben bulaşığı halletcem no yardım no help

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
çok anlayıslısın :ehe

millet daha uyanmadı kahvaltıyı da kaçırdılar :(

sende hepsini silip süpürdün :ehe:ehe

son 6 dakika son 6 dakika
6 dakika sonra kahvaltı saatimiz sona erecektir avucunuzu yalamak istemiyorsanız acele ediniz

dolabı ne ara boşaltmışım yha

iremm

iremm

Üye
biliemiyorum onu sana sormak lazım ne ara boşalttın? :ehe

iremm

iremm

Üye
son 3 dk

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
kahvaltı saatimiz sona ermiştir bırakın çatal bıçağı bırak dedim kardeşim duymuyomusun aloooooooooo gelmiyim oraya :ehe

Üst Alt