Old Trafford'da sarı-kırmızı çılgınlık!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Old Trafford'da sarı-kırmızı çılgınlık!


Uzun zaman sonra tekrar Devler Ligi'nde boy gösterecek olmanın sevincini yaşayan Galatasaray taraftarı, Aslan'ın 19 Eylül'de deplasmanda Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi ilk maçının biletlerini adeta kapıştı.
MyBilet adına açıklama yapan Genel Müdür Bahar Okyar, biletlerin satışa açılmasından kısa bir süre sonra tüm kontenjanların tükendiğini söylerken, Galatasaray'ın Manchester deplasmanının yanı sıra, 7 Kasım 2012 Çarşamba günü Romanya'da CFR Cluj ve 5 Aralık Çarşamba günü Portekiz'de SC Braga ile oynayacağı maçlarda da uluslararası seyircilere açık olan biletlerin satışını yapacaklarını ifade etti.
Yoğun ilgiden memnun kaldıklarını belirten Okyar, milli takımın Macaristan'la 16 Ekim'de deplasmanda oynayacağı karşılaşma ile Fenerbahçe'nin 4 Ekim'deki Mönchengladbach ve 22 Kasım'daki Marsilya deplasman maçlarının biletlerinin de satışta olduğu bilgisini verdi.
GALATASARAY DA AÇIKLAMA YAPTI
Galatasaray Kulübü de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bilet satışlarının 15 Eylül Cumartesi günü başlanacağını duyurdu. Yapılan açıklamada; "19 Eylül 2012 Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United - Galatasaray maçının Galatasaray taraftarı için ayrılmış bölüm biletleri 15 Eylül 2012 Cumartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da satışa sunulacaktır.
Gişeler 11.00- 15.00 saatleri arasında açık olacaktır. Kişi başı en fazla iki bilet verilecek, bilet alanların pasaport fotokopileri de talep edilecektir. Bilet fiyatı 45 GBP olup ödemeler pound olarak kabul edilecektir. Bunun dışında aracılardan bilet alınmamasını önemle rica ederiz." denildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt