Olaylı maçta şampiyon Montpellier: 1-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olaylı maçta şampiyon Montpellier: 1-2
Ligue 1'de son haftaya PSG'nin 3 puan önünde lider giren Montpellier, küme düşmesi daha önce kesinleşmiş Auxerre deplasmanına konuk oldu.

Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelenin 6. dakikasında Montpellier, Remy Cabella ile etkili geldi. Cabella'nın şutu az farkla dışarı gitti. Rakip kalede üstünlük kurmaya çalışan Montpellier, 16. dakikada Souleymane Camara ile gole çok yaklaştı. Camara'nın isabetli şutuna Auxerre kalecisi Sorin gol izni vermedi. Mücadelenin 20. dakikasında, Auxerre korner atışı kazandı. Topun başına geçen Roy Contout'un ortasını Kapo kafa vuruşuyla tamamladı ve ev sahibi takım karşılaşmada öne geçti. 1-0. Golün ardından Auxerre kalesine daha çok gelmeye başlayan Montpellier, Marco Estrada ve Souleymane Camara ile uygun pozisyonlardan yararlanamadı. Dakikalar 32'i gösterdiğinde Montpellier, aradığı golü John Utaka ile buldu. Souleymane Camara'nın ceza alanı içerisinde ortaladığı topu yakın mesafeden filelere gönderen Utaka, skora beraberlik getirdi. 1-1. Başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya olaylar damga vurdu

Karşılaşmanın ikinci yarısında 50. dakikada Auxerre taraftarlarının çıkardığı olaylar sebebiyle mücadele 15 dakika duraklatıldı. Takımlarını protesto etmek için sahaya tenis topu ve domates fırlatan ev sahibi ekibin taraftarları, müadelenin durmasına neden oldular. İlk duraklamanın ardından maç kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmanın 62. dakikasında Montpellier, Olivier Giroud ile öne geçme fırsatından yararlanamadı. Giroud'un şutunu iyi yer tutan kaleci Sorin çıkardı.

71. dakikada olaylar yeniden patlak verdi. Uzun süren olayların ardından polis stadı boşalttı. 20 dakika sonra yeniden başlayan mücadelenin 78. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan John Utaka şampiyonluğun habercisiydi. 1-2. Bu dakikadan itibaren orta sahası şeklinde devam eden mücadele bu skorla tamamlandı: 1-2

Bu sonucun ardından Montpellier, Fransa Ligue 1'i lider tamamlayarak tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli
Sekonet
Cevap
0
Görüntüleme
381
Sekonet
jojo_va
Cevap
1
Görüntüleme
453
bilisimler
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
335
DiaBLoS


Üst Alt