KatılmıyorumAdminler üyelerle bu kadar içli dışlı olmamalı

26 hesap banlanınca önüne geçilemediSen niye ban yemedin mesela? Ayrımcılık seziyorum.![]()

Kiminen son ki şikayete verdiği cevabı atsam mı acaba![]()

fake adminin

atfake adminin![]()
vazcıydımArkadaşlar çabuk koşun gelin kendini komik sanan birini buldum![]()
![]()
Adminsem bunda ne var ? Ben de üye değil miyim ? Adminlik dediğin sitenin düzenini sağlamak. Üyelerle iyi geçinince düzen bozulmuyor merak etme. Aksine millet daha çekinmeden rahatça fikirlerini dile getirebiliyor. Ben eskiden de böyleydim, olmaya da devam edeceğim. Rütbe var diye kişiliği değişenlerden değilim.Adminler üyelerle bu kadar içli dışlı olmamalı
Hocam buraya kafam takıldıAdminlik dediğin sitenin düzenini sağlamak.

Arkadaşlar çabuk koşun gelin kendini komik sanan birini buldumKonu rutbeyse rutbem insan

Bu kadar ciddi algılamazsın sandım ama ben buradaki konuya katılıyorum, düşüncen beni pek etkilemezAdminsem bunda ne var ? Ben de üye değil miyim ? Adminlik dediğin sitenin düzenini sağlamak. Üyelerle iyi geçinince düzen bozulmuyor merak etme. Aksine millet daha çekinmeden rahatça fikirlerini dile getirebiliyor. Ben eskiden de böyleydim, olmaya da devam edeceğim. Rütbe var diye kişiliği değişenlerden değilim.
Nasıl komik mi? Çocukça şeyler yapmayınHahaha 0MG90 sana bayılıyorum ya, büyük hayranınım