Olay Alex açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Olay Alex açıklaması


TRT Spor'da yayınlanan İşte Goool programına katılan Ballı, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

F.Bahçeli Alex de Souza'nın Rusya'daki Spartak Moskova maçının ardından Volkan Ballı'ya cep telefonundan "Kulüp arkamda durmuyor bana zorla açıklama yaptırıp Twitter'daki mesajı sildirdiler çok üzgünüm" mesajı gönderdiği iddiaları gündeme bomba gibi oturmuştu.

Voklan Ballı bu iddialara; "Alex'in bana attığı mesaj çarpıtıldı. Alex olayında başka sorunlar var. Mesaj atması bir sır değil. Açıklayacak olsam, ben açıklarım. Bu bir haber ise ben kendim kullanırım, bende haberciyim. Alex, yalnızlaştırıldı. Günlerce Alex hakkında linç kampanyası başlatıldı. Alex'in o tweeti neden attığı tartışılmalı. 4 ay önce Alex'e haber gönderiliyor Volkan Ballı ile görüşme diye. Ne yapmaya çalışıyorlar, anlamadım. Her Fenerbahçeli oyuncu benim kardeşim" sözleriyle yanıt verdi.

'TRABZONSPOR MAÇINDAN ÖNCE KOVULDULAR'

Ayrıca Ali Şen'in F.Bahçe Başkanı olduğu 1996 yılındaki Trabzonspor maçından önce yaşanan olaylar ile ilgili inanılmaz iddialar ortaya atan Ballı, "Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman benim çok iyi arkadaşlarım. 1996 yılındaki Fenerbahçe maçını hatırlayın. Ben kampa giren biriyim, Parreira ile çok iyi arkadaşlığım var. Oğuz'un yanına gittim, maça 2 gün kala Oğuz'un suratı bir karış. Sordum ne oldu diye, 'Bizi gönderdiler' dedi. Bana bunu söyledikten sonra Parerira'nın yanına gittim. Ben taraftar olarak yardım ediyordum, yakınım o zamanlar yabancılara. Oğuz ve Aykut gitti, 2 gün sonra maça çıktılar golleri atarak şampiyon oldular" dedi.

Fenerbahçe'de muhalefet eden herkesin düşman ilan edildiğini söyleyen F.Bahçei eski idareci, "Fenerbahçe'de muhalefet eden düşman ilan ediliyor. Buna kimsenin hakkı yok. İşine geldiği zaman demeyeceksin Fenerbahçe herkesten büyük diye. Her zaman söyleyeceksin. Esas bölücülüğü yapanları taraftar anlayacak. Sayın Başkan benim ismimi zikrederse cevap hakkımı kullanırım. Söylenen sıfatlar benim içinse neden benimle 7 yıl çalışıldı" ifadelerini kullandı.

"EMRE BELÖZOĞLU YUMRUK ATTI DENİYOR..."

Fenerbahçe eski idari menajeri Volkan Ballı Aykut Kocaman'ın yalnız bırakıldığını söylerken, "Son 1-2 yıldır takımın yönetiminde Aykut Hoca'nın yalnız bırakıldığını düşünüyorum. Ülkemizde insanlara çok kolay leke atılıyor" dedi.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Carlos için ilginç bir iddiada bulunan Ballı, "Roberto Carlos ile sabah 03.00'e kadar oturup konuştugumuzu biliyorum. Bırakıp gidecekti. Her takımda arabuluculuk görevi üstlenecek biri gerekiyor" şeklinde konuştu.

Ballı Emre Belözoğlu'nun Aykut Kocaman'a yumruk attı iddiasıyla ilgili olarak da "Emre yumruk attı deniyor, attırmayacaksın. Alex'in twitter meselesi var, attırmayacaksın" sözlerini sarf etti.

"BANA TRİLYONLAR VERSELER"

Fenerbahçe'nin mevcut yönetimiyle bir daha çalışmayacağını söyleyen Ballı, "Alex-Aykut Kocaman olayında kimsede hata yok. Sevk ve idare de sorun var. Bana trilyonlar verseler bir daha o göreve dönmem , Sonra yanlış anlıyolar, Ben alnımın akıyla görevimi yaptım. Mevcut yönetimle çalışmak istemem. Kimse benim Fenerbahçeliliğimi tartışmasın" şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt