Okursanız Sevinirim .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Okursanız Sevinirim .

Konunun İçeriğini Uzun Gördüyseniz Atlayarakta Olsa Lütfen Okuyun !

Merhabalar Arkadaşlar Ben Maxicep Forumunu Çok Sevdim, Paneli Olsun İşte İfadeleri Olsun Çok Güzel Ancak Sanki Forumda Bencillik Var Biraz Hani İşi Bilen Çok Kişi Var Ama, Kimse Bilgilerini Paylaşmıyor, Bende Bu Konuyu Dile Getirmek İçin Bu Konuyu Açtım Lütfen Yanlış Anlamayın ;

Öncelikle Arkadaşlar İnsanların Açtıgı Konulara Olumsuz Cevap Vermek Yerine Başarılar Dileyebiliriz Örneğin , İşte Bi Oyun Projesi Var, Hemen Olumsuz Yanıt Veriyor Bazıları, Örneğin Bi Sorunu Var, İşte Ne İşi Vardı Onun Orda , Diye Cevaplar Görüyorum, Adamın Telefonunun Üstüne Birşey Dökülüyor Forumu Seviyor Ki, Foruma Güveniyor Ki, Buraya Konu Açıyor, Yardım Bekliyor Birşey Bilmeseniz Bile Hani Bi Olumlu Yorum Bile O Kullanıcıyı Rahatlatabilir, Ve Nolur Bundan Sonra Bir Sorunu Olur Direk Buraya Gelir, Bundan Sonra Çok Aranan Bi Konu Bulur Gelir Burada Paylaşır, Şimdi Konuyu Açıcam, Yorum Ya Gelir Ya Gelmez. Ben Herşeye Olumlu Yaklaşın Demiyorum Ama Hani Bi Çözüm Üretmeye Çalışın Lütfen, Tekrar Söylüyorum, Bu Konuyu Şikayet Edebilirsiniz, İşte Kilit Diyebilirsiniz V.s. Ama Hiç Farketmez Çünkü Ben Yanlış Birşey Yapmadıgım İçin İçim Rahat, Bu Konuda Sorunum Yok.

Ve Hani Yararlı Konular Açıyorum, Bakıyorum Ki 1 Ayda 2 Yorum Oysaki O Kadar Kullanıcı Var Forumda. Yorumlar Yapalım Tartışalım, Bu Konuyu Açmamın Asıl Sebebi Budur Zaten '' Tartışalım, Paylaşalım Konuşalım '' Eğer Konuyu Doğru Buluyorsanız Sabitlenmesini İsterim, Ve Burada Sorunlarınızı Paylaşmanızı İstiyorum, Benimde Bir Kaç Sorum Var Onlarıda Paylaşıcam, Düzenli Bir Şekilde Herkes Aradığını Bulabilsin İstiyorum.

Benim Sorum İse ;

'' İphondaki Tom Cat'e Benzer Konuştugumuzu Tekrarlayan, Bir Uygulama Oyun Varmı ? Nokia İçin Var .sis Oldugu İçin Çalıştıramıyorum , .Jar Varsa Sevinirim, Nokia İçin Puppy Taltking Var Onuda Belirtim ''

Okuduğunuz İçin Teşekkürler .

estorak

estorak

Üye
hangi telefon için nokia ise ovide var 2 tane

• Beğen
Tepkiler: 00cengiz
00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung İçin Lazim Kardeşim.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
okudum ama bi bilgim yok bu konuda
umarim yardimci olan cikar:)

• Beğen
00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Okumanız Yeter Zaten.

FeC!

FeC!

Üye
Hakkaten yaa... Çok haklısınız kaç tane soru sordum cevap alamadım...

• Beğen
00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun Sor Kardeşim Cevaplamaya Çalışalım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt