Okunaklı Yazı Yamak

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Okunaklı Yazı Yamak
Bu sene okullarda bildiğiniz gibi sözlü puanı kaldırıldı onun yerine performans ödevi yapıyoruz meslek lisesine gidiyorum meslek dersleri için uygulama yapıyoruz ama kültür derslerin de elimizle yazı yazmamız gerekiyor ve yazım berbat nasıl daha düzgün ve okunaklı yazabilirim?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Yazamazsın ;) başka birine yazdır istersen kötü yazıyorsan ;)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
El ile matba formatında yazı yazanlar madurlarıyız. Şimdiklere ilk günden el yazısı yazdıryorlar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi ilkokuldayken düzeltmek daha sonra yapamıyo insan :)

Invoke

Invoke

Üye
Biraz çalış, onun dışında da yapacak bir şey yok madem el yazısıyla istiyorlar idare edecekler.

tarık_07

Üye
Benim el yazımda kötü, ama rotring 07 uçlu olanla yazınca güzelleşiyo baya.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
yazını düzeltmek bence imkansız gibi birşey. 1.sınıftan beri nasıl başladıysan öyle gidersin.

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
olduğu kadar yazacağız artık yapacak bişey yok sanırım :stres:

Uhops

Uhops

Üye
Harfleri tek tek, bilgisayar yazısına benzeterek yazmaya çalış, bir süre sonra elin alışacak. Ben b u r a k ç e l i k harflerini çook güzel yapıyorum gerisi okunmuyor :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Benimde yazım kötü yavas yavas yazıyorum ödevler

Emip

Emip

Üye
ben hızlı (birazda istemeyince) yazınca çok bozuk oluyor ama düzgün yazmaya çalıştığımda benden güzel yazan yok diyelim :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben ilk okulda normal yazi ogrendim el yazisi diye dersimiz vardi hatta islemezdik gerci mat yapardik genelde orta okula bi geldim hocalar el yazisi istiyor yazilida bile neyse biraz olur gibi olduk lisede ipler koptu simdi kelimenin ilk harfi normal 2 hecesi el yazisi soba dogru normal son iki harf yine el yazisi halbu ki ne guzel yazim vardi bildigin bozuldu el yav garantiside yok ku bunun gidip degistiresin;)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
konu başlıgı bile okunaklı değil :ağlarım: durum çok vahim

Üst Alt