okumaya üşenmeyiniz :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Actigin konu basligini soylesene bi amca programdan giriyorum link olarak verme basligini soyle bi bakayim ilgimi cekecek mi

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

Burak

Üye

ben konunuzu okudum, begendim. aslında faydalı bir konu. ama sitenin genel içeriği itibariyle (teknoloji-cep telefonları) o tür konular 3.planda kalıyor.
ama ilgimizi çektiğince okuyoruz, bilgileniyoruz. çabanız, gayretiniz için teşekkürler, sağolun.

Actigin konu basligini soylesene bi amca programdan giriyorum link olarak verme basligini soyle bi bakayim ilgimi cekecek mi

"gençosman dediğin"
başlıklı yazıydı yeğenim.

----------Eklendi @ 00:07:36 ---------- Yazıldı @ 00:03:49 ----------

sağol sevgili burak, teşekkür ederim güzel kardeşim. doğru haklısın elbet. burasının bir teknoloji sitesi olduğunu biliyorum tabi... ne ki, bizim yazılarımız hani yemeğin yanına konan baharat gibi... tat verir, lezzet katar. teknoloji ile iştigal ederken farklı donanımlar elde etmek fena olmaz demi?!

Tepkiler: Burak
    Konu Sahibi

yok abi est.ilgi alakadan deıl cogu konum okunur zaten benım
hüner baslıkta deıl

----------Eklendi @ 01:30:13 ---------- Yazıldı @ 01:24:25 ----------

Daha önce okumuştum. Teşekkürler Tuba

rica ederım

yok abi est.ilgi alakadan deıl cogu konum okunur zaten benım
hüner baslıkta deıl

sevgili tuba.erva, kusuruma bakma ablacım, hakkını helal et. sizin konunuzu küçük görmek gibi bir saikle yazmamıştım bu mesajı da işte içimden öyle geldi bir an... ne ki, galiba biraz size haksızlık etmiş gibi olduk.

Konu Sahibi

yok öyle düşünmedım bıle
oyüzden kusura bakılcak bır durum yok ortada
hak hukukta yok yanı
yazdıklarınızı saygıyla karsılarım yanlıs bseyde yazmadınız zaten

ne kadar farklı olursa olsun hepsini aynı yoldan ikna edersin hepsini ayrıca çok kaba bi anlayış tarzın var çok biliyorsan doğru kızı bul

ozyst

Üye
mukemmel hikaye

Tepkiler: Tuba.Erva
walla ben okudum üşenmeden iyikide okumuşum..okumak iyi bişey günün birinde mutlaka lazım olur.hayat paylaşınca güzel

Yarısına kadar çok güzelmiş yaa

Çok güzelmiş hocam

not: hort oldu sanırım

Turan

Üye
çok uzun üşendim

Karısı mutlu olmayan erkek mutlu olamaz...

Işte bu gerçekten doğru bunu tüm hhanımların bilmesi gerekli...

Paylaşım için teşekkürler abla.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bu yoruma da saygıyla eğilirim...

Turan

Üye
+1 :d

sonuna kadar okudum adam dileniyor. Aşkım seviyorum dedigi karsı onu o vazıyedde görse
ne derdi.. Dilince gercekten deger verdigi karısı onu o şekilde dilnmesine razı olmaz
şahsen ben dostlarım için çıg tavuk yerim; yanlızca gerçek dostlarım çig tavuk yememe izin vermez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...