Silinen Üye 1710851
Kapalı Hesap
Okumadan lütfen geçmeyin.
Arkadaşlar,
Bir şeyleri tam bilmeden yani ezber ile ancak bunu başarabildim.Şimdi yardıma muhtacım.2 adet Sorunumu kısaca aşağıda anlatayım.
1-)Uzun uğraşılar sonrası Nokia E7 telefona HACK ledim.(aferin bana) ancak sonrası felaket.bu sefer ne bulursam(beleş ya
) telefona yüklemeye başladım.Son olarak telefonuma bilmeden uyumsuz bir virüs programını yükledim.Aslında gereği yoktu.NetQin bu forumdan yüklemiştim.telefonum restart manyağı oldu.onuda çözdüm ve flash attım.tam düzeldi demiştim,oviden programlarımı yüklemeye çalıştım.bazılarında sorun çıkmadı ve yükledim.diğer çoğunda hata veriyor.Şimdi ne yapmam gerekiyor.Hafıza kartını format atmak geldi aklıma ama nasıl yapılır,bu telefonda hafıza kartı telefonun içinde , her yerde vida !!!!!
2-) yüklediğimiz programları ikon ların üzerine dokunarak sil seçeneği ile siliyordum.tekrar yüklediğim NetQin anti-virüs programını kurcaladığımda telefonu aldığım tarihten sonraki yüklediğim ve sildiğimi sandığım bütün uygulamalar gözüktü ve uninstall seçeneği vardı.bende tek tek bu uygulamaları virüs programı ile uninstall yaptım.bir yazılımı silmenin yolu bumudur......
yardım edenlere,sadece okuyanlara,okuyupta gülenlere vs vs hepinize dua edeceğim.elimden başka bir şey gelmiyor.
Kendinize çok iyi bakın
sevgi ve selamlarımla.......
Bir şeyleri tam bilmeden yani ezber ile ancak bunu başarabildim.Şimdi yardıma muhtacım.2 adet Sorunumu kısaca aşağıda anlatayım.
1-)Uzun uğraşılar sonrası Nokia E7 telefona HACK ledim.(aferin bana) ancak sonrası felaket.bu sefer ne bulursam(beleş ya
) telefona yüklemeye başladım.Son olarak telefonuma bilmeden uyumsuz bir virüs programını yükledim.Aslında gereği yoktu.NetQin bu forumdan yüklemiştim.telefonum restart manyağı oldu.onuda çözdüm ve flash attım.tam düzeldi demiştim,oviden programlarımı yüklemeye çalıştım.bazılarında sorun çıkmadı ve yükledim.diğer çoğunda hata veriyor.Şimdi ne yapmam gerekiyor.Hafıza kartını format atmak geldi aklıma ama nasıl yapılır,bu telefonda hafıza kartı telefonun içinde , her yerde vida !!!!!2-) yüklediğimiz programları ikon ların üzerine dokunarak sil seçeneği ile siliyordum.tekrar yüklediğim NetQin anti-virüs programını kurcaladığımda telefonu aldığım tarihten sonraki yüklediğim ve sildiğimi sandığım bütün uygulamalar gözüktü ve uninstall seçeneği vardı.bende tek tek bu uygulamaları virüs programı ile uninstall yaptım.bir yazılımı silmenin yolu bumudur......
yardım edenlere,sadece okuyanlara,okuyupta gülenlere vs vs hepinize dua edeceğim.elimden başka bir şey gelmiyor.
Kendinize çok iyi bakın
sevgi ve selamlarımla.......