Okullarda Google yasak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Okullarda Google yasak
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin ilköğretim ve liselerde kullandığı internet üzerinden arama motoru 'Google'a erişimlerini yasakladı.
Cumhuriyet Haber Portalı - 29.05.2012 / 16.55
700 bin öğretmen, okullarında kullandığı internet üzerinden kimi zaman Google arama motoruna kimi zaman da gazetelere erişemiyor. Okullarda kendilerine verilen şifre ile bugün Google'a girmek isteyen öğretmenler, "Bu siteye erişim, Milli Eğitim Bakanlığı'nın isteği üzerine Türk Telekom tarafından engellenmiştir" mesajıyla şaşkına döndü.

Öğretmenler, bu sistem üzerinden sosyal paylaşım sitelerinin kullanılmamasını anladıklarını ancak bilgiye erişmek için kendilerine her daim gerekli olan arama motorlarına erişimi anlam veremediklerini belirttiler. Öğretmenler, bazı zamanlarda da gazetelere erişimlerinin engellendiğini söylediler.

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ise 'Google' arama motorunun engellenmesi konusunda bakanlığın herhangi bir talimatının olmadığını açıkladılar. Ancak Türk Telekom'un gün içinde yaptığı 'zararlı içerik' testleri sırasında, yasaksız sitelerin de istenmeden 'engele' takılabildiğini söylediler. Genel olarak ise ne gazeteler ne de arama motorları için herhangi bir yasak talimatı olmadığının altını çizdiler.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ee Ne Kullanacak Bu Oqretmenler .? Yandex Mi Binq Mi .?

Yoksa Artik Bilqisayar Dersi Kalkiyor Muu .? :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
İyice sapıttılar yahu.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
opera ile heryere giriyorum, hem bilgisayarda hem telefonda :ehe

Mert045

Mert045

Üye
kapalıydı 2 gün önce bugün açılmış tekrar.

15097

15097

Üye
2 gün önce bilgisayar dersim vardı ama google kapalı değildi :s

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
isabet olmuş.

Astrosman

Astrosman

Üye
Yandex var.

doctorrr

doctorrr

Üye
yahoo var yandex var ask.com var olsun (beyin bedava :D) :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt