Okullar Açılıyor [Son 4 Gün]

Mert

Üye
hangi kur olduğum belli değil, ne saatimi ne günümü biliyom. vay benim halime

Tepkiler: -Börteçine- ve Oğuzhan

ismail

Üye
yok öyle bişi bizde 12'sinde seviyeler belli olacak diyolar. sonra kuzu kuzu gidecem hazırlığa

itü
hazırlık okumak ölüm la ama ingilizcesi iyi olanların kafa rahat oluyo derse gelmelerinin tek sebebi zorunlu tutulması ve hocaların yoklama alması
Doğru senin hazırlık var. Ders kaydı seneye...
Gazi...
güzelmiş bende hacettepe
nasıl yaa gazi'de de hazırlık var diye biliyodum ben
her bölümde yok

Tepkiler: Mert

Mert

Üye
hazırlık okumak ölüm la ama ingilizcesi iyi olanların kafa rahat oluyo derse gelmelerinin tek sebebi zorunlu tutulması ve hocaların yoklama alması
güzelmiş bende hacettepe
benim ingilizce lisede 4-5 geçti hep. dizileri de arasıra altyazı okumadan anlıyorum. yaşayacak mıyım doktor bey?

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
benim ingilizce lisede 4-5 geçti hep. dizileri de arasıra altyazı okumadan anlıyorum. yaşayacak mıyım doktor bey?
sen zorlanmazsın pek biraz grammer yüklen tamam speaking var mı sizde ben hacettepede geçtim hazırlığı ama hiçbişi bilmiyom sanırım 2 sene hazırlık okudum diye geçiriverdiler

Mert

Üye
sen zorlanmazsın pek biraz grammer yüklen tamam speaking var mı sizde ben hacettepede geçtim hazırlığı ama hiçbişi bilmiyom sanırım 2 sene hazırlık okudum diye geçiriverdiler
kur belirleme sınavı için sadece gramer dediler, yabancı bi amca teybi masaya koydu gitti, başkası geldi writing kağıdı falan dağıttı. her şeyi bekliyorum şuan üniversiteden

ismail

Üye
kur belirleme sınavı için sadece gramer dediler, yabancı bi amca teybi masaya koydu gitti, başkası geldi writing kağıdı falan dağıttı. her şeyi bekliyorum şuan üniversiteden
en azından bizim okul için konuşayım almanı istediği kitaplardaki kelimeleri soruyolar o bakımdan kelime çalışman mutlaka gerekeektir. listening bizim üni sınavında basitti o yüzden kek diyorum writingde kek bence zaten yapıyı öğretiyolar. bi tane sınavı okuyanların fulle yakın puan verebilceği writing bulursun. sınavda o writingin yapsını ve kalıp cümleleri kullanarak yazarsın. geriye bi use of english ve reading kalıyo onlarda çalışılarak yapılması gerekenler

Mert

Üye
işte bu yüzden derdimizi anlatacak kadar ingilizce biliyoruz

Revengeful

Emekli Yönetici
benim her gün dersim var ama günlük sadece 1 ders
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir lise derslerine bakıyorum bir de üni derslerine.. Alakası bile yok Ünide sayısal ağırlıklı bölümdeyim lisede ise sözelim

Tepkiler: Serhan