Okula cep telefonu getiren kıza kırbaç

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Okula cep telefonu getiren kıza kırbaç
Suudi Arabistan'da 13 yaşındaki
bir kız okula cep telefonu
getirdiği için 90 kırbaç ve iki ay
hapis cezasına çarptırıldı.
El Vatan gazetesinin haberine göre,
mahkeme küçük kızın hapis
cezasının tamamladıktan sonra
okul arkadaşlarının gözü önünde
kırbaçlanmasına karar verdi.
ABD Başkanı Barack Obama'nın
geçen nisandaki ziyareti sırasında
biri Riyad'da olmak üzere 2009'da
iki kişi çarmıha gerilirken, eylülde
20 Suudi genç kırbaçlanmıştı.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kanunları öyle yapacak birşey yok..

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Ne saçma bi kanunmuş bu :s

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kanunları Nadir koymadıya evet orasıda öyle demekki çok yazık böyle cezamı olur böyle kanunmu olur:off::ban:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
saçma ya da değil .. sonuçta iyi veya kötü bir kural ya da kanun .. uyulmazsa cezası da uygulanır tabi

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
saçma ya da değil .. sonuçta iyi veya kötü bir kural ya da kanun .. uyulmazsa cezası da uygulanır tabi

Kesinlikle evet..

Bize saçma gelebilir; zirâ yasalarımız farklı.. Onlarda ceza uygulaması bu şekildeyse, öğrenci de buna göre davranmalı..

maleguard

maleguard

Üye
ben okullardaki cep telefonu yasağını anlamıyorum kardeşim ne saçma sapan bi yasak getirir getirmez onlara ne çok kanıma dokunuo benimde :off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bizde de cep telefonu getirmek yasak okullarda ama bir sürü çocuk getiriyor bunlara ceza vermesen önüne geçemezsin gerçi geçilmiyor..bak bakalım bunların cezası gibi verilse hiç getiren olur mu? cezalar toplumu korumak için konur tek tek bireyleri korumak için değil..

--------------- Ekleme ---------------

ben okullardaki cep telefonu yasağını anlamıyorum kardeşim ne saçma sapan bi yasak getirir getirmez onlara ne çok kanıma dokunuo benimde :off:
öğretmen olmadığın ve belkide ders dinlemeye istekli olmadığın için anlayamıyorsun ama ders anlatırken zırt pırt telefon çalacağını düşünürsek hiçte hoş olmayacak olaylar olacak değil mi güzel kardeşim..okul orası başka bir yer değil insanlar oraya okumaya geliyor..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maşallah ...!

Lacrymosa

Üye
Arabistan bu yüzden geride.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Arabistan'ın geride olduğunu neye dayanarak söylediğini öğrenebilir miyim Adem?

Teknolojinin nimetlerinden (günah diye) yararlanmak istemeyen veya kısıtlamaya giden bir ülkeye sırf bu yüzden geri kalmış diyemeyiz değil mi? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt