Okul Öncesi Eğitim Uygulaması Türkçe Sesli - Çocuklarını Bu Uygulamaya Bayılacak

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Okul Öncesi Eğitim Uygulaması Türkçe Sesli - Çocuklarını Bu Uygulamaya Bayılacak

Merhaba arkadaşlar

Yeni yazdığım uygulamamı sizlerle paylaşıyorum.
Okul Öncesi Eğitim Türkçe Sesli Uygulaması
Okul öncesi küçük çocuklar için Harfler,Sayılar ve Bazı sevimli Hayvanları koydum. Tıkladığınızda sesli olarak okuyor ve bilgi veriyor.
* kolay arayüzü sayesinde çok eğlenerek hemde öğreneceksiniz.

Tepkiler: wolf_34

Nextman

Emekli Yönetici
Emeğinize sağlık

Tepkiler: f_n_di

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler indirip denediyseniz oy da verebilirsiniz
Bizim çocuklar büyüdü lakin ihtiyacı olanlara tavsiyemizdir bu tür uygulamaların sayısının artmasını dileriz.

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Bizim çocuklar büyüdü lakin ihtiyacı olanlara tavsiyemizdir bu tür uygulamaların sayısının artmasını dileriz.

eyvallah hocam elimden geldiğinde bişeyle yapmaya çalışıyorum böyle sizin gibi arkadaşlar da destek oldukça ortaya daha güzel işler çıkacağına inanıyorum

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
eyvallah hocam elimden geldiğinde bişeyle yapmaya çalışıyorum böyle sizin gibi arkadaşlar da destek oldukça ortaya daha güzel işler çıkacağına inanıyorum
Yolunuz açık olsun arkadaşım

rewaz

Üye
Çok faydalı. Daha da geliştirin. Ellerinize saglık. Yarın cocugun ilgisine göre eksiklerini yada olmasını temenni ettiklerimi iletirim.

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
Çok faydalı. Daha da geliştirin. Ellerinize saglık. Yarın cocugun ilgisine göre eksiklerini yada olmasını temenni ettiklerimi iletirim.
Teşekkürler beğenmenize sevindim. Olmasını istediğini özellikleri söylersiniz bende aklımdakilerle birleştirerek güncellemeleyle ilave ederim.

Nextman

Emekli Yönetici
Yaş kategorisi yapılabilir içerik sınıflandırması da eklenebilir. Aklıma gelen olursa yine bilgi veririm

rewaz

Üye
3~4 tiklamadan sonra reklama yönlendiriyor bu cok büyük sıkıntı. Telefon la çocuğu tek basina bıraksak tel full yabancı programla dolar.
Alfabede sesler birbirine karisiyor. Alfabede Hizli geçiş yaparsan hata veriyor
Cocuklara soru sor..örnek. ekrandaki rakamlar arasindan 5 bul..bildiği zaman uuu cok zekisin gibi sesler cikabilir..yanlış rakama tiklarsa olmadı tekrar dene gibi sesler çıkabilir. .

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi

Fikirleriniz için teşekkürler. Çocuğu tek başına bırakmak değil de zaten ebeveyn ile birlikte kullanılacak bir program bu mesela annesi tıklıycak sonra çocuk tekrar edicek gibi 5 tıklamada bir reklam gösterimi oluyor reklamdaki uygulama şart değil geri gelerek uygulamaya devam edilebilir. harflerdeki rakamları ilk seferde iki kez tekrarlamasının güzel olacağını düşünmüştüm ama iki kes söylemesi insanı rahatsız ediyor onu düzelteceğim çökme olayına da bakarım. Ayrıca güncelleme ile belirttiğiniz tarzda bir yada birkaç oyun ilave edebilirim uygulamaya

f_n_di

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar güncelleme yapmayı düşünüyorum fikirleriniz nelerdir ilave özellik olarak. ana ekranda hafif bi müzik, harf sayi hayvan bilmece çoktan seçmeli oyunlar, hayvanlara tıklandığında hayvan sesi çıkartan bölüm, bunlar gibi aklınıza gelen birşeyler var mı