maxibrk Üye Lina_TR' Alıntı: Ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... Bugün bir saat beden eğitimi vardı. Basketbol oynadık biraz Kollarım falan çok kötü yaaa
Lina_TR' Alıntı: Ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... Bugün bir saat beden eğitimi vardı. Basketbol oynadık biraz Kollarım falan çok kötü yaaa
maxibrk Üye Aleykum selam Enes. Abdurrahim geldi, avatarındaki yazıyı ellemeden gittti magdud kardeşim yaa --------------- Ekleme ---------------
Aleykum selam Enes. Abdurrahim geldi, avatarındaki yazıyı ellemeden gittti magdud kardeşim yaa --------------- Ekleme ---------------
Anıl Umut Emekli Yönetici Anasını satayım,ilk derse edebiyat konurmu yaw?? Hemde ders işledi kadın yok diksiyonmuş yok sanatmış Dayanamadık kaçtık
Anasını satayım,ilk derse edebiyat konurmu yaw?? Hemde ders işledi kadın yok diksiyonmuş yok sanatmış Dayanamadık kaçtık
maxibrk Üye Anıl Umut' Alıntı: Anasını satayım,ilk derse edebiyat konurmu yaw?? Hemde ders işledi kadın yok diksiyonmuş yok sanatmış Dayanamadık kaçtık Genişletmek için tıkla ... İlk günden başlamayın be. Tam mağdur olursunuz sonra
Anıl Umut' Alıntı: Anasını satayım,ilk derse edebiyat konurmu yaw?? Hemde ders işledi kadın yok diksiyonmuş yok sanatmış Dayanamadık kaçtık Genişletmek için tıkla ... İlk günden başlamayın be. Tam mağdur olursunuz sonra
Anıl Umut Emekli Yönetici Yarın 8 saat dersimiz var..Matematik Geometri din edebiyat vs vs Ayvayı yedik
maxibrk Üye Lina_TR' Alıntı: Beylep paket bitti ben bi süre yokum Genişletmek için tıkla ... Ne kadar bir süre?
maxibrk Üye Lina_TR' Alıntı: Cuma gününe kadar. Arkadaşlardan alıp girerim Genişletmek için tıkla ... ss
maxibrk Üye Anıl Umut' Alıntı: Bizde cumaya kadar 3 mağdur kalırız.Abdurrahim gelir nasıl olsa Genişletmek için tıkla ... Umursamaz görünme
Anıl Umut' Alıntı: Bizde cumaya kadar 3 mağdur kalırız.Abdurrahim gelir nasıl olsa Genişletmek için tıkla ... Umursamaz görünme
maxibrk Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Selam mağdurlar Genişletmek için tıkla ... A's Enes. Nasılsın bugün ?
maxibrk Üye Petite Fille' Alıntı: kolay gelsin magdurlarr allah yardimciniz olsun Genişletmek için tıkla ... Amin
Petite Fille' Alıntı: kolay gelsin magdurlarr allah yardimciniz olsun Genişletmek için tıkla ... Amin
maxibrk Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Burak sen ne biçim mağdursun her dakika online sin Genişletmek için tıkla ... N70'immm
TuRkiShCowboy' Alıntı: Burak sen ne biçim mağdursun her dakika online sin Genişletmek için tıkla ... N70'immm
Lina_TR Üye Konu Sahibi En mağdur benim 5 gün yokum ama arkın hattını aldım 4 oldu. Bakıyom ben yokum diye pek sevinçlisınız. Bundan sonra ve işaretlerini mağdurlara yasaklıyorum. Kullananların okul karşıtı t-shırtini alırım
En mağdur benim 5 gün yokum ama arkın hattını aldım 4 oldu. Bakıyom ben yokum diye pek sevinçlisınız. Bundan sonra ve işaretlerini mağdurlara yasaklıyorum. Kullananların okul karşıtı t-shırtini alırım