-
Konu Sahibi
-
çok basit bir tane önericemde demo olarak beleş işine yararmı
Ben html bilgisine sahip olmadan weebly kullaniyorum
indirmesepeti.weebly.com
Sen o egitimi aliyorsan site kurma isinden baya zevk alman gerek. Okudugun dersi sevmelisin yani. Yoksa pc de basarili olamazsin.Hocam bana kalsa ben site bile kurmamama HTML dersleri aldığımız için birazda heveslenelim diye hoca istiyor
Sen o egitimi aliyorsan site kurma isinden baya zevk alman gerek. Okudugun dersi sevmelisin yani. Yoksa pc de basarili olamazsin.
Böyle basit işlere burun kıvırırsan biraz zor mühendis olursun googlda her şey var güzel kardeşimBen zaten yaptigim isten keyif aliyorum su an bize ogretilenler internette 10 dk lik videolarda gosterilen seylerayrica benim amacim zaten yazilim muhendisi olmak uygulama program vs gelistirmek istiyorum boyle basit seylerle ugrasmak degil
Böyle basit işlere burun kıvırırsan biraz zor mühendis olursun googlda her şey var güzel kardeşim
şimdi burda denecek çok güzel birşey varda bozmim havanı devam et senSen rahat ol hocam benim burun kivirdigim isleri cok kolay yaptigim icin burun kiviriyorum derste butun sinif cabalarken ben coktan verilen isi bitirmis ustune bi kac bisey daha atmakla mesgul oluyorum
O yüzden cevap vermedim güzel kardeşim yorma kendinişimdi burda denecek çok güzel birşey varda bozmim havanı devam et sen
yo konu ile alakasız dı söyliceğim şeyO yüzden cevap vermedim güzel kardeşim yorma kendini
şimdi burda denecek çok güzel birşey varda bozmim havanı devam et sen
O yüzden cevap vermedim güzel kardeşim yorma kendini
yo konu ile alakasız dı söyliceğim şey
Wix.com işine yarar sanırım, 1 yıl kadar önce basit bir site kurmuştum. Şimdi baktım halâ çalışıyor.
Baştan söyleyeyim. Yukardaki arkadaşların verdiği siteler senin için yararlı olmaz. Hostinger ile ücretsiz hosting alırsın, dot.tk ile ücretsiz domain alırsın. Yazılım istersen Wordpress piyasadaki en iyi yazılımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?