minoo Üye Suç ve Ceza elimde şu an. Okumakta biraz geç kaldım ama olsun merak ediyorum gerçekten. Bakalım herkesin çok beğendiği kadar güzel miymiş..
Suç ve Ceza elimde şu an. Okumakta biraz geç kaldım ama olsun merak ediyorum gerçekten. Bakalım herkesin çok beğendiği kadar güzel miymiş..
Sarangni Üye Kumral Ada Mavi Tuna - Buket Uzuner Puslu Kıtalar Atlası - ihsan Oktay Anar Gölgesizler - Hasan Ali Toptaş Uzun Hikaye - Mustafa Kutlu Mahrem - Elif Şafak Bu liste daha uzayıp gider. Devamını sonra yazarım
Kumral Ada Mavi Tuna - Buket Uzuner Puslu Kıtalar Atlası - ihsan Oktay Anar Gölgesizler - Hasan Ali Toptaş Uzun Hikaye - Mustafa Kutlu Mahrem - Elif Şafak Bu liste daha uzayıp gider. Devamını sonra yazarım
falanfilannnn24 Üye kisiden kiseye degisir .Eğer kisisel gelisim okumak isteyen varsa kesinlikle erdal demirkıran okumanızı tavsiye ederim.Bildiginiz sıradan kisisel gelisim u yazarlarından biri değil.
kisiden kiseye degisir .Eğer kisisel gelisim okumak isteyen varsa kesinlikle erdal demirkıran okumanızı tavsiye ederim.Bildiginiz sıradan kisisel gelisim u yazarlarından biri değil.
kezban yenge Üye Kıyısızları okudum Malatya'ya gelmişti Kahraman tazeoğlu,ben de imzalattım.Gerçekten etkileyici idi.Tam yalnızlara göre.
Kıyısızları okudum Malatya'ya gelmişti Kahraman tazeoğlu,ben de imzalattım.Gerçekten etkileyici idi.Tam yalnızlara göre.