okey uygulaması

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
okey uygulaması
Arkadaşlar wp8için okey oyunu varmı ben bulamıyorum. Yoksa birileri neden yapmıyor

Maalesef yok ,
Şuan Windows 8 için Sanal Okey uygulaması var.
Yakın zaman da çıkacaktır

orian

Üye
Valla yakın zaman deniyor da bu kadar zamanda çıkmadıysa artıkta çıkmasın gereği yok. Bıktık yani bi okey Bi batak bu kadar mı zormuş dünya kadar gereksiz uygulama var hadi gereksiz demiym de aynı uygulamadan birden fazla var. Valla azıcık bilgim olsa ben yapardım. Bi babayiğit bulamadık

Tembel milletiz vesselam. Yada çok üşengeç. Gerçi yakınlar

orian

Üye
Valla tembellikten mi neyden bilmiyorum Turgay Abi ama yok ya hadi dersin ki tarayıcıyı Youtube'u Google vermedi faceyi Facebook yapmadı lisansıydı şunuydu bunuydu ama okey o kadar da önemli Bi uygulama olmasa gerek en eski telefonlarda bile var yani şimdi biri de çıksın boyle küçük uygulamalar için "siz telefonu alırken bunu bilmiyor muydunuz" desin atlarım Bi yerden biliyorduk biliyorduk da ufak defeklerin de bu kadar uzayacağını da bilmiyorduk

kursat99

Üye
Açık Akademi ye girin ordan öğrenebilirsiniz. Ben geçen sene kaydolmuştum. C# dilinde basit uygulamalar yazabiliyordum. Sonra bıraktım. Ama orada WP dahil her şeyin dersleri var. Zamanınız varsa öğrenin yapın.