Okçu yine sahnede !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Okçu yine sahnede !..

Fenerbahçe en ciddi hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk'i Semih ve Güiza'nın golleriyle 2-1 yenmeyi başardı !..


Gelecek hafta Şampiyonlar Ligi 2. Ön Elemesi ilk maçında MTK'yı ağırlayacak olan sarı lacivertliler, Lucescu'nun çalıştırdığı Shaktar karşısında bu maçın provasını yaptı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maça sarı lacivertliler Volkan Demirel - Gökhan, Lugano, Edu, R.Carlos - Kazım, Alex, Selçuk, Uğur - Semih, Güiza on biri ile çıktı. Resmi imzayı yeni atan yeni transfer Emre Belözoğlu maç kadrosunda yer almazken, karşılaşmayı Süleyman Abay yönetti.

Maç Güiza ve Semih'in birlikte yaptığı vuruşla başladı.

3. Dakikada Güiza topla buluştu ve ceza sahasına girerken vurdu ancak şut kalecinin kucağında kaldı.

8. Dakikada Gökhan'ın pasıyla buluşan Kazım sağdan ortaladı. Arkaya giden topu Uğur kale önüne çevirdi. Güiza'dan önce son anda savunma topu uzaklaştırdı.

13. Dakikada Fenerbahçe ortadan hızlı geliyordu. Ancak Alex'in önündeki topu alıp hareketlenen Uğur Boral topu ayağından fazla açınca kaptırdı ve atak sona erdi.

15. Dakikada Fenerbahçe ceza sahasının dışındaki serbest vuruşu Lewandowski kullandı. Ancak şut barajdan geri geldi.

20. Dakikada Güiza Kadıköy'deki ilk golüne çok yaklaştı. Roberto Carlos'un sert şutunda top kaleciden sekti. Güiza kale sahası içindeki topu kaleciye nişanlayınca Fenerbahçe bir golden oldu.

28. Dakikada Alex'in düşürülmesinden kazanılan serbest vuruşu Roberto Carlos kullandı. Vuruş, savunmaya çarpıp kornere gitti.

32. Dakikada Roberto Carlos bu kez topla ilerleyip bir şut çekti. Top yandan az farkla auta çıktı.

37. Dakikada sağdan yapılan ortada Uğur Boral penaltı noktası yakınlarından voleyi vurdu. Top üstten auta çıktı.

40. Dakikada Güiza 2. kez net bir pozisyonu kaçırdı. Gökhan'ın ortasında Semih'i ve rakipleri aşan topta arka direkte topla buluşan Güiza'nın bacağına çarpan top auta çıktı.

43. Dakikada Güiza ceza sahası içinde topla buluştu ama şutu üstten auta çıktı.

İlk yarı 0-0 sona erdi...

İkinci yarıya konuk takımın vuruşuyla başlandı...

GOL 46. Dakikada Fenerbahçe golü buldu. Güiza-Semih-Uğur'un organiza geliştirdiği atarta Uğur Boral'ın şık pasında topla buluşan Semih Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

49. Dakikada sağdan gelen ortada savunma Güiza'dan önce topu uzaklaştırmayı başardı.

50. Dakikada ceza sahası dışından çekilen sert şutta Volkan başarılı bir kurtarış yaptı.

53. Dakikada Uğur Boral'ın yerine Gürhan Gürsoy oyuna dahil oldu.

GOL 57. Dakikada Güiza Kadıköy'deki ilk golünü attı ve Fenerbahçe formasıyla ilk "okçu" hareketini yaptı. Semih'in ceza sahası dışından şutunda savunmadan seken top penaltı noktası yakınlarındaki Güiza'nın önüne düştü. İspanyol yıldız da gelişine çektiği şutla topu ağlara gönderdi. Güiza golden sonra tribünlere koşarak ünlü "okçu" hareketini yaptı.

59. Dakikada ceza sahası dışından çekilenşutta Volkan şık bir hareketle topu kontrol etti.

60. Dakikada Semih'in yerine yeni transfer Burak oyuna girdi.

65. Dakikada sağdan ceza sahasına giren Güiza gerilerden gelen Roberto Carlos'u gördü. Ancak Carlos topu ayağına oturtamayınca şut oldukça farklı şekilde auta çıktı.

71. Dakikada Güiza ceza sahası dışından vurdu, top auta çıktı. Bu arada pozisyon esnasında kendisine faul yapıldığı gerekçesiyle hakem Süleyman Abay'a itiraz eden Alex, sarı kart gördü.

72. Dakikada Gökhan Gönül çıktı, yerine Önder Turacı girdi.

76. Dakikada Güiza'nın şık çalımından sonra Burak'a verdiği pasta Ukraynalı oyuncular faul yaptı. Frikikte Alex topa vurdu, ama yandan autla sonuçlandı.

80. Dakikada Alex'in yerine Maldonado, Güiza'nın yerine Kezman oyuna dahil oldu.

GOL 84. Dakikada soldan kale önüne atılan pasta Brandao yakın mesafeden vurdu. Volkan ani bir refleksle topu çeldi. Ancak Brandao topu bu kez çizgi üzerinden boş kaleye gönderdi ve durumu 2-1 yaptı.

85. Dakikada Roberto Carlos'un yerine Ali bilgin oyuna girdi.

90. Dakikada hakem 3 dakika uzatma işaret etti.

MAÇI FENERBAHÇE 2-1 KAZANDI....

MAÇTAN NOTLAR
Fenerbahçe'nin, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile yaptığı özel maça sarı-lacivertli taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Sarı-lacivertli takımın, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıktığı yeni sezonun ilk hazırlık maçında, tribünlerde boşluklar göze çarptı. Stada gelen taraftarlar, tüm oyuncularla birlikte yeni transfer Daniel Güiza'yı da tribünlere çağırarak, İspanyol oyuncuyu alkışladı.

YENİLER İLK KEZ KADIKÖY'DE
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones ile yeni transferler ilk kez Shakhtar Donetsk maçında FB Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıktı. Yeni transferlerden Daniel Güiza, ilk 11'de sahaya çıkarken, Burak Yılmaz ise yedekler arasında yer aldı. Bu arada, takıma dün katılan ve bugün resmi sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu ise maç kadrosunda yer almadı. Emre, karşılaşmayı, sakatlığı bulunan takım arkadaşı Tümer ile birlikte tribünde izledi.

FENERBAHÇE, 79 GÜN SONRA SAHASINDA
Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçıyla birlikte 79 gün sonra sahasında bir maça çıktı. Sarı-lacivertliler, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda en son 2007-2008 sezonunda Turkcell Süper Lig 33. haftasında 4 Mayıs 2008'de Gençlerbirliği ile karşılaşmıştı. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Roberto Carlos da 108 gün sonra Kadıköy'de ilk 11'de forma giydi. Brezilyalı futbolcu, geçen sezon ligde en son 5 Nisan'da 29. hafta maçında Kayserispor maçında 53 dakika forma giymişti.

KEZMAN YEDEK
Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Çek Cumhuriyeti'nin Ceske Budejovice takımıyla yaptığı son hazırlık maçında yedeklerden oluşan bir 11 sahaya süren Aragones, Shakhtar Donetsk maçında ilk 11'i as oyunculardan kurdu. İspanyol teknik adam, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda MTK Budapeşte ile yapılacak maçlar öncesindeki son hazırlık maçı olan Shakhtar Donetsk mücadelesinde, forvette Semih-Güiza ikilisine yer verirken, Kezman'ı yedek soyundurdu. Sarı-lacivertlilerde, sakat olan Deivid, Vederson ve Tümer maç kadrosunda yer almazlarken, ilk 11'de yer almayan kadrodaki 12 futbolcu yedek soyundu. Bu arada, daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'in başında bir kez daha İstanbul'a gelerek karşılaşmaya çıktı.


Not: Fenerbahcenın oyunu gerçekten bu sene çok canları yakacaktır;) orta sahaya iyi bir oyuncu takım uçar;;;;;;;)
 

Dwyane_Wade

Üye
güiza yine hedefi 12'den vurmuş...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
237
Eren Değerli


Üst Alt