minoo Üye Konu Sahibi Aziz™;2593699' Alıntı: tebrik ederim Pınar hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Genişletmek için tıkla ... saol Aziz..inşallah sen ne yaptın?
Aziz™;2593699' Alıntı: tebrik ederim Pınar hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Genişletmek için tıkla ... saol Aziz..inşallah sen ne yaptın?
minoo Üye Konu Sahibi Aziz™;2593739' Alıntı: benimkide veterinerlik.. Genişletmek için tıkla ... vaay tebrikler hangi üni?
Aziz™;2593739' Alıntı: benimkide veterinerlik.. Genişletmek için tıkla ... vaay tebrikler hangi üni?
minoo Üye Konu Sahibi MerTurkizM' Alıntı: tebrikler aziz,minoşş darısı başımıza Genişletmek için tıkla ... saol canım inşallah
MerTurkizM' Alıntı: tebrikler aziz,minoşş darısı başımıza Genişletmek için tıkla ... saol canım inşallah
'Davut Üye minoo' Alıntı: anladınız sanırım Genişletmek için tıkla ... Neyi...? Artık kaç yıllık bilemiyorum bu uzun yolda başarılar..
minoo' Alıntı: anladınız sanırım Genişletmek için tıkla ... Neyi...? Artık kaç yıllık bilemiyorum bu uzun yolda başarılar..
Praetor Emekli Yönetici Vaaay tebrikler minoo efendi Hayatınızda başarılar efendim. Benim tercih sıralamam --> Hukuk - Turizm - Ulaştırma ve Lojistik idi. Bak biraz daha düşük alsaydım meslektaş olabilirdik Güzel bir üni. hayatı yaşaman dileklerimle...
Vaaay tebrikler minoo efendi Hayatınızda başarılar efendim. Benim tercih sıralamam --> Hukuk - Turizm - Ulaştırma ve Lojistik idi. Bak biraz daha düşük alsaydım meslektaş olabilirdik Güzel bir üni. hayatı yaşaman dileklerimle...
huri$ Üye hayatim mezuniyetini de kutlariz insallah basarilar dilerim tebrik ederim bisey dicem ben once anlamami$tim bu konuyu yaa kusura bakmaa geç yaziyorum
hayatim mezuniyetini de kutlariz insallah basarilar dilerim tebrik ederim bisey dicem ben once anlamami$tim bu konuyu yaa kusura bakmaa geç yaziyorum
minoo Üye Konu Sahibi Davut™;2594853' Alıntı: Neyi...? Artık kaç yıllık bilemiyorum bu uzun yolda başarılar.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum Praetor' Alıntı: Vaaay tebrikler minoo efendi Hayatınızda başarılar efendim. Benim tercih sıralamam --> Hukuk - Turizm - Ulaştırma ve Lojistik idi. Bak biraz daha düşük alsaydım meslektaş olabilirdik Güzel bir üni. hayatı yaşaman dileklerimle... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Admin Efendi keşke düşük alsaydın da meslektaş olsaydık güzel olurdu sağol canım benim huri$' Alıntı: hayatim mezuniyetini de kutlariz insallah basarilar dilerim tebrik ederim bisey dicem ben once anlamami$tim bu konuyu yaa kusura bakmaa geç yaziyorum Genişletmek için tıkla ... inşallah ablammm kutlayacağız tabii gider miyim ben zx6r' Alıntı: hayırlı olsun başarılar dilerim arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum arkadaşım sonyerolsson' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... sağol DangeR©' Alıntı: tbrklr Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum Mehmet' Alıntı: Hayırlı uğurlu o5sun artık lojistik destek senden mi gelecek Genişletmek için tıkla ... sağol abim
Davut™;2594853' Alıntı: Neyi...? Artık kaç yıllık bilemiyorum bu uzun yolda başarılar.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum Praetor' Alıntı: Vaaay tebrikler minoo efendi Hayatınızda başarılar efendim. Benim tercih sıralamam --> Hukuk - Turizm - Ulaştırma ve Lojistik idi. Bak biraz daha düşük alsaydım meslektaş olabilirdik Güzel bir üni. hayatı yaşaman dileklerimle... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Admin Efendi keşke düşük alsaydın da meslektaş olsaydık güzel olurdu sağol canım benim huri$' Alıntı: hayatim mezuniyetini de kutlariz insallah basarilar dilerim tebrik ederim bisey dicem ben once anlamami$tim bu konuyu yaa kusura bakmaa geç yaziyorum Genişletmek için tıkla ... inşallah ablammm kutlayacağız tabii gider miyim ben zx6r' Alıntı: hayırlı olsun başarılar dilerim arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum arkadaşım sonyerolsson' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... sağol DangeR©' Alıntı: tbrklr Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum Mehmet' Alıntı: Hayırlı uğurlu o5sun artık lojistik destek senden mi gelecek Genişletmek için tıkla ... sağol abim