Okan Bayülgen “Çarşılı” Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Okan Bayülgen “Çarşılı” Oldu
Gezi parkı direnişlerinde göze çarpan ünlülerden Okan Bayülgen, Çarşı ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Ekranların en sevilen şovmenlerinden biri olan, sivri dilli açıklamaları ile herkesi şaşırtan Okan Bayülgen, Gezi Parkı eylemlerinde, Çarşı grubunun sergilediği duruştan çok etkilendi. Eylemlerin destekçilerinden biri olan ünlü şovmen, Beşiktaşlı taraftarların Çarşı grubuna adeta hayran kaldı. Protestonun öncüsü haline gelen gruba kendisini yakın hisseden ünlü komedyen, bu nedenden dolayı Beşiktaşlı olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı.

Hangi takıma destek verdiği merak edilen ünlü isimlerden biri olan Okan Bayülgen, bu soru kendisine her yöneltildiğinde, "Futbola karşı eşcinselim", cevabını veriyordu. Hiçbir takımı tutmadığını dile getiren ünlü şovmen, artık bir Beşiktaş taraftarı oldu. Çarşı grubunun direnişe verdiği desteğin sonuna kadar arkasında olacağını dile getiren ve övgü ile bahseden Okan Bayülgen, Twitter sayfasından yazdıkları ile dikkatleri çekti. İlk olarak orijinal bir Çarşı tişörtü almak istediğini bildiren başarılı komedyen "Bütün Çarşı'ları ve Forzahaber'i takip ediyorum. Futboldan anlamam. Orijinal bir Çarşı tişörtü nereden bulabilirim?", şeklinde bir tweet yazdı. Tabi bu tweet de Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşmasına neden oldu.

Artık bir Beşiktaşlı olan Okan Bayülgen'in bu tweetlerine karşılık Çarşılı takipçilerinden onay mesajları yağdı. Hatta birçok Beşiktaşlı hayranı tişört alıp göndermek istediklerine yönelik mesajlar gönderdi. Kendisine Çarşı tişörtü hediye etmek isteyen takipçilerine, "Yok babalar, ben gidip bizzat kendim alacağım", şeklinde cevap veren ünlü şovmen, Beşiktaşlı hayranlarını bir hayli mutlu etti.
 

Benzer Konular

scarface006
Cevap
3
Görüntüleme
482
scarface006
bydexer
Cevap
3
Görüntüleme
424
bydexer
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
394
bydexer
Catty
Cevap
0
Görüntüleme
664
Catty


Üst Alt