ojinal anna turkcede sorun var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ojinal anna turkcede sorun var
arkadaslar kafayi yiycem orjinal n8 anna'yi ovisuitten yukledim ama turkcedeyken sygic v8.14 calismiyor diger butun dillerde calisiyor.Sygic aura calisiyor ama ben ikisinide kullanmak istiyorum bilgisi olan varmi.turkcede neden boyle bir sorun oluyor.yardim lutfen:off:

orjinal turkce anna problemleri cogalmaya basladi nokia_sleeping_screen da kurulmuyor ama diger dillerde kuruluyor.
alin birtane daha ovistoreden Night vision gece gorusu var oda aynisi yazdiklarim gibi turkcede kurulmuyor.
bence baska sorunlari olanlar bu konda yazsinlarda bilinsin bence anna bekle bekle yaptina bakarmisiniz.

haliloz95

Üye
oviden nasıl yükledin kardeş bizde gözükmüyo :)

catdog136

catdog136

Üye
Türkiye için ANNA henüz yayınlanmadı.. Ürün kodunuza uygun yazılımı yüklediğinizde sorunun kalkması lazım.

nosteam1

Üye
simdilik idare edin sizde bnm gbi bn euro2_dg_germany indirdim bi sorunum yok :D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fikret3968

fikret3968

Üye
daha önce konu açmıştım bununla ilgili bazı programlar anna da çalışmıyor diye aynı sorun devam ediyor galiba

yesrip2

yesrip2

Üye
ben de az önce ovi üzerinden güncelledim ama türkçe dil gitti herşey ingilizce oldu ve türkçe dil seçeneği de yok

skyhanb

skyhanb

Üye
anlasılan 1 ay bekleyelim biz :D

qwerty1266

Üye
Salı günü ovisuite e türkçe sürüm gelecek meraklarnızı gidereyim tabii nokia müşteri hizmetlerinden aldıgım bilgiye göre Bir sorum var bundan sonra annayı yukleyene arkadaşlar telefonun içindeki oyun tema fotograf video vb yok oldu mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt