'Patron
Üye
-
Konu Sahibi
-
oyle ama tanımadığım ınsanlada eve çıkamam. kız guzel tabi amaEğer yeterince paran varsa apartmana çıkman için hiçbir engel yok. Sen okula başladığın zaman zaten etrafında ev arayan tonla insan bulacaksın. Eğer ben üniversite kazanıp şehir dışında okusaydım -yani senin yerinde olsaydım- kızlarla eve çıkmayı teklif eder ve bunu yapardımyanlış anlamayın.. siz bakkala, kasaba gidersiniz onlar da ütü ve bulaşık işlerini hallederdi..
yukarı bakkardes apartta yada yurtta kalma en guzelı eve cık en rahat orda kalırsın yada apartta kal ayrı gunluk evler var dıger arkadsların gelırse orda kalırsınız en mantıklısı bu bence bende ankarada okuyorum arasıra eskısehıre gıdıyorum orda ev falan kıralıyorum cokta ıyı oluyor
umarım yaEe öğrenci olmak kolaymı sandın sen, hayata atıl biraz.. Sana 1 ay mühlet veriyorum o zaman zarfından sonra alışırsın
20 km yol mu bebende sabahın köründe 20 km gidip gelecem
sevgılım lise sonda yav onun evı var kendı aılesıah ah sen şanslısın en azından sevgilin orda onunla bir ev tut ben karsta ne yapacağım tek başıma tam olarak birşey de bilmiyorum hayırlısı ile bi gidelim okullara Allah yardım eder sen çokta sıkma canını olmadı hepsini denersin
tamam iste ondan demek istedim.d.dsevgılım lise sonda yav onun evı var kendı aılesıtuba dedığın gıbı ama evı döşemesı var şimdi. oyuzden apart daha basıt gelıyor ama
Meraba arkadaşım.Ben Ardahanda görev yaptım.Karstada çok arkadaşım var.İstersen sana yardımcı olurlar ev konusunda falan..takma kafana.Hem görüceksin ufak bi yer.Pek fazla seçeneğin olmayacakah ah sen şanslısın en azından sevgilin orda onunla bir ev tut ben karsta ne yapacağım tek başıma tam olarak birşey de bilmiyorum hayırlısı ile bi gidelim okullara Allah yardım eder sen çokta sıkma canını olmadı hepsini denersin
sevgılım lise sonda yav onun evı var kendı aılesı
tuba dedığın gıbı ama evı döşemesı var şimdi. oyuzden apart daha basıt gelıyor ama
nedenmişAyrıl ondan dostum
ah ah sen şanslısın en azından sevgilin orda onunla bir ev tut ben karsta ne yapacağım tek başıma tam olarak birşey de bilmiyorum hayırlısı ile bi gidelim okullara Allah yardım eder sen çokta sıkma canını olmadı hepsini denersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?