Oh BEEE!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
Oh BEEE!!!!!
ARKADAŞLAR SONUNDA SYMBİAN DAN ANDROİD'E YÜKSELMİŞ BULUNMAKDAYIM :D :yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:
İLK ANDROİD TELEFONUMU ALDIM :D OWW YEEAAAHHH YAŞASIN ANDROİD

• Beğen
Tepkiler: lupa

mangdaşire

mangdaşire

Üye
öncelikle hayırlı olsun sonralıkla ne aldın? :D

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
hayırlı olsn :)

adanalı1

adanalı1

Üye
Nokıa symbıan^3 le androıd uygulamalara kafa tutuyorsa illa kı androıdı bı şekılde gececektır .. Benım gorusum bu.. 6 Senedir teknık servıs olsun sıstemsel arızalar olsun bu işin içindeyım ..
Nokıa gercekten androıd olmamasına ragmen.androıdlerın işlemcı lerıne gor işlemcılerının dusuk olmasına ragmen. androıdın peşınden gelıyor.. buyuk cesaret.. benım gorusum budur ..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hayırlı Olsun Telefon Ne ???

XER01

XER01

Üye
Hayırlı olsun kurtulmuşsunuz Symbian'dan :)

XER01

XER01

Üye
Size tavsiyem bir ekran koruyucu alın, telefonun ekranı gorilla glass mı değil mi bilmiyorum ama

Dershanede arkadaşım almıştı, kılıfla taşımasına rağmen ilk haftasında ekran çizilmiş çok üzülmüştü. Sizinde başınıza gelmesin.

'Patron

'Patron

Üye
peki bu bolume neden açıyosun konuyu. gidip cep telefonları genele açmalısın :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
adam symbiandan androide geçmiş onemli bu ama hd oyun oynayamayacaksın internet için aldıysan eqer oke sıkıntı yok

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Size tavsiyem bir ekran koruyucu alın, telefonun ekranı gorilla glass mı değil mi bilmiyorum ama

Dershanede arkadaşım almıştı, kılıfla taşımasına rağmen ilk haftasında ekran çizilmiş çok üzülmüştü. Sizinde başınıza gelmesin.

Bizim Kuzende Vodafone 547 Var Onunda Ekranı Çizik Çizik

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi

saol tavsiyen için :tşk::hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Symbiandan kurtuldun peki symbiandan farklı olan yönlerini yazar mısın buraya.

lupa

Üye
ARKADAŞLAR SONUNDA SYMBİAN DAN ANDROİD'E YÜKSELMİŞ BULUNMAKDAYIM :D :yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::yuru:naughty::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:
İLK ANDROİD TELEFONUMU ALDIM :D OWW YEEAAAHHH YAŞASIN ANDROİD

Merhaba, imzan acayip güzel olmuş. :) ya bi saattir gülüyorum :)

Deleted.

Üye
benden çaldı :off: :dry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt