Oguchi ONYEWU Hakkında Düşünceleriniz..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Oguchi ONYEWU Hakkında Düşünceleriniz..!
Evet arkadaşlar son günlerde Gazetelerde ve haberlerde sık sık çıkan Fenerbahçe ile anlaştığı iddaa edilen Abd nin savunma oyuncusu Onyewu hakkında düşünceleriniz neler..!

Dün ispanya maçında izledim , gerçekten mükemmel kusursuz bir oyuncu.. Tam aradığımız tarzda..Keşke alınabilse diyorum..

Sizlerin düşüncesi neler..

Adı: Oguchialu Chijioke Goma Lambu Oguchi Onyewu
Doğum tarihi ve yeri: 13.5.1982‚ Washington/ABD
Milliyeti: ABD
Boy: 1‚96‚ Kilo: 95 kg.
Mevki: Stoper
Kulübü: Standard Liege

Ekli dosyalar

arslansem

arslansem

Üye
Dün 90 dk izledim sıcak sıcak yorumunu yapalım.:)Öncelikle çok sağlam bi görüntüsü var.İspanya ataklarında çok top kesti.Fiziği ve kondisyonu yerinde.Çok başarılı bi oyun sergiledi dün gece.Ayrıca oyunun gidişatına bağlı olarak maçın yıldızı oldu diyebiliriz.İspanya ya gol izni vermeyenler arasında ilk sıradaydı ;) Türkiye ye gelirse uyum sorunu yaşar mı bilmem ama faydalı olacağı ortada

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Kesinlikle Semih..Hayranlıkla izledim gerçekten. Lugano dan falan iyi olduğunu düşünüyorum..Defans G.Gönül , Bilica , Onyewu , R.carlos müthiş olacaktır..Gelmesini canı gönülden istiyorum..İnşallah bu iddaa doğru çıkar ve gelir..Bekleyip görelim..İspanya maçında bir çok klubün dikkatini çekmiştir muhakkak..Değeri de rahat bir 10 milyon euro vardır..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Güzel bir transfer olur ancak gerçekleşir mi bilemiyorum.

Salihyet

Salihyet

Üye
Şu anda saçları uzun :) Ve süper bir adam..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Harika bir defansı var.Asla hata yapmıyor.Fiziği de çok güzel.Bu oyuncu da alınırsa defansımız geçilmez..

arslansem

arslansem

Üye
Bugün final maçı var.Tekrar izleyelim bakalım :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
kaliteli bir oyuncu bakalım bu aksamkı final macında nasıl bir performans sergileyecek

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar , Brezilya maçında da bence harkulade oynadı..Elinden geleni yaptı..Yerinde müdahaleler yaptı..Yenilen gollerde yapacak birşeyi yoktu.. Bayıldım resmen bu adama. :oke:.

Spiker dediki Fenerbahçeyle anlaştı..Walla çok mutlu oldum ve heyecanlandım..İnşallah gelir çok istiyorum gelmesini..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İyi bir oyuncuya benziyor hayırlısı bakalım Bunu soyleyeceğim aklıma gelmezdi ama ABD ye yazık oldu :D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Oyuncu gerçekten cok iyi ama sadece savunma yönü iyi Lugano gibi oyun başlatacak özelliği yok bide önemli maçlarda cok panik olurmuş gibi hissi verdi bana toplara müdahalesi yerinde ve zamanında ama karşıladığı top ya Korner oluyor ya da taç vururken cok dengesiz bence Luganoyla kıyaslanamaz Lugano 10 numara topçu ama kişilik sorunları var....

>serdar<

Üye
meria nın tıpkısının kopyası hatta meira daha fonksiyonlu mesela top çıkarabiliyor defansdan ama bu adamın o özelliği yok

Doğan

Üye
gelse süper olur :)

halef07

halef07

Üye
adam tam bi panzer bi önceki maçta ispanyolara geçiş izni vermedi.fener bu adamı alırsa çok iyi iş yapar yoksa avrupa devleri bu adamı alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...