Öğrencilik hayatınızda hiç sınıfta kaldınız mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maradonahmet

maradonahmet

Üye
    Konu Sahibi
Öğrencilik hayatınızda hiç sınıfta kaldınız mı?
Direkden döndüğüm oldu ama hiç kalmadım:D

Perfect!

Üye
kalmadım

kol@j

kol@j

Üye
lise bitinceye kadar kalmadım ama AÖF inde 9 sene okuyup mezun oldum....

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayır

endometozon

endometozon

Üye
kalmadım kı hıc :kop:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
lise 1 bittiğinde yanlış seçim yapıp fen okumuştum.tabi 1 sene dayanabildim :D derslere girdim fizik biyoloji kimya 2-3 ay geçti burası bana göre değil dedim ama geç olmuştu.3'ü de zayıftı ve ortalamayla geçmiştim :ehe lise 3 e geçtiğimde bölüm değiştirmeye karar verdim.o kararı da o hakkın biteceği gün vermiştm :ehe ama iyiki de değiştirmişim diyorum

lise 2 de direkten döndük geri kalan her sene mutlaka gol attım :)

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
hayr

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

lise 1 bittiğinde yanlış seçim yapıp fen okumuştum.tabi 1 sene dayanabildim :D derslere girdim fizik biyoloji kimya 2-3 ay geçti burası bana göre değil dedim ama geç olmuştu.3'ü de zayıftı ve ortalamayla geçmiştim :ehe lise 3 e geçtiğimde bölüm değiştirmeye karar verdim.o kararı da o hakkın biteceği gün vermiştm :ehe ama iyiki de değiştirmişim diyorum

lise 2 de direkten döndük geri kalan her sene mutlaka gol attım :)

millet kısa ve net cewp wermiş ben destan yazdm :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
O da iyi :ehe

JayJayyy

Üye
en fazla lise 3 te felsefeden tek derse kalmıştım veremesem kalıyordum 45 le geçtim:ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
sanırım forumda tek sınıfta kalan benım:).anlatayım barı lıse 1 yabancı dıl agırlıklı lıseyı kazanmısım ıngılızce almanca bıde fransızca agırlıklı orta sonda aynı sınıfta oldugumuz meslek lısesı yada duz lıseyı kazananlara hava atıom bende havalar 1500 cocukluk ıste.neyse bı baktım ılk karnede 4 zayıf var fızık kımya bıyolojı matemetık yabancı dıllerın hepsı 100 den 5.ıkıncı donem karnesı geldı bı baktım fızık kımya bıyolojı ve matemetıgın yanına edebıyat dıl anlatım tarıh oldumu sana 7 tak sınıf tekrarı.ıkıncı lıse 1 e basladım herkes bana abı dıo ust sınıflarla takılıom hep o sene ederece ıle sınıfı gectım sonra 1 sene dil sınıfında okudum sıkıldım dedımkı yabancı dılı sonradanda ogrenırım bana baska alternatıf bılgıler lazım atladım sozele en sonunda bıttı okul ama keske bıtmeseydı lıse gıbısı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt