''Öğrenciler Yarın Karne Alamayabilir''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
''Öğrenciler Yarın Karne Alamayabilir''

EĞİTİM İş Konya Şube Başkanı Veli Demir, yarıyıl tatili nedeniyle yarın ilk ve orta öğretim okullarında karne dağıtılacağını, karnelerin Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesindeki 'e-okul' adlı bölüm kanalıyla hazırlandığını fakat iki gündür, 'e-okul' sistemine giriş yapılamadığını belirtti. Demir, bir çok okulun karnelerini henüz hazırlamadığını bu nedenle de öğrencilerin karne alamayacakları için hayal kırıklığı yaşayabileceğine dikkat çekti.
Veli Demir, ilk ve orta dereceli okulların karneleri artık Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan 'e-okul' bölümündeki sistem aracılığıyla hazırladığını belirtti. Demir, " Öğrencilerin not, devamsızlık ve adres bilgileri teknolojik olarak artık merkezi sistemde toplanıyor. Okul idarecileri öğrenci ile ilgili bilgileri, 'e-okul' adlı bölüme kaydediyor. Bu bölüme öğrenci velileride verilen kodlar kanalıyla girirek, öğrencilerini sürekli kontrol altında tutabiliyor. Ayrıca bu bölümde, öğrencilere dağıtılan karnelerin şablonu var. Okul idarecileri ve öğretmenler, bu şablon aracılığıyla karneleri hazırlıyor. Tabi hazırlanırken yine bu bölüme kaydedilen notlar karneye yazılıyor. Fakat son iki gündür bu sisteme giremiyoruz. Aldığımız bilgilere göre bir çok okul sisteme giriş yapamadığı için karnelerini hazırlayamadı. Eğer yarın öğle saatlerine kadar sistemde halen çalışmazsa bir çok okul karne dağıtamıyacak."dedi.

ÖĞRENCİLER HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYACAK
Veli Demir, karneler dağıtılamayacağı için öğrencilerin hayak kırılığı yaşayacağına dikkat çekti. Demir, " Öğrenciler için yarın çok önemli bir gün. Bir dönemlik çalışmanın sonucunda karnelerini alacaklar. Fakat karneler hazırlanmadığı için karnelerine kavuşamayıcak. Hayal kırıklığı ve psikolojik sorun yaşayacaklar. O yüzden sistemdeki sorunun giderilmesi gerekir. Ayrıca yarın karne dağıtımayan okulların idarecileri ve öğretmenleri sıkıntı yaşayacak. Veliler, karnelerin öğretmenler tarafından hazırlanmadığını sanacak."dedi.

Taner ORAL-KONYA DHA

• Beğen
Tepkiler: Godfather

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bizim çoçuga öğretmenide söylemiş yarın karne alamaya bilirsiniz diye

Godfather

Godfather

Üye
:ehe:eheİnşallah :ehe :ehe

ouzqanaq31

Üye
inşallah alamayız ..! :d:

Emperian

Emperian

Üye
almayabilir deil almıyorlar :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
alacaklar çünkü sistem bugün açıldı..büyük okullarda yetişmeyebilir ama küçük okullar alır..

milan12

Üye
inşallah taktır alırım yarın saat 3 ders var:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne dersi canım yaa...ders mers olmaz..ben öğretmenim..:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Inşallah e okul çöker de karne marne alamayız :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biraz önce denedim yine kapanmış büyük ihtimal yarın alınmaz..

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Bence gece girip basacaklar karneleri:ehe
Sürpriz hesabı:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biraz önce denedim yeniden açıldı..birçok kimse çıkarır gece..:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Okulu yakalım :ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Birazdan açıldı diye gine kapanır:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt