jöly Üye praetor' Alıntı: Evcil hayvanları sevenler olarak toplaştığımız gurubuza eklenmesi gerektiğini düşünüyorum bu fotoğrafların şiddetle Ayrıca kedi sevmeyenlere de bu fotoğrafların gösterilmesi halinde, hatalarından döneceklerini düşünüyorum Konuyu üst başlık mı yapsak ne Genişletmek için tıkla ... hiçbir şey beni kedi sevmemekten döndüremez...bu arada Omayra çok tatlı kediciğin ama ben uzaktan sevsem daha iyi...
praetor' Alıntı: Evcil hayvanları sevenler olarak toplaştığımız gurubuza eklenmesi gerektiğini düşünüyorum bu fotoğrafların şiddetle Ayrıca kedi sevmeyenlere de bu fotoğrafların gösterilmesi halinde, hatalarından döneceklerini düşünüyorum Konuyu üst başlık mı yapsak ne Genişletmek için tıkla ... hiçbir şey beni kedi sevmemekten döndüremez...bu arada Omayra çok tatlı kediciğin ama ben uzaktan sevsem daha iyi...
Praetor Emekli Yönetici jöly' Alıntı: hiçbir şey beni kedi sevmemekten döndüremez...bu arada Omayra çok tatlı kediciğin ama ben uzaktan sevsem daha iyi... Genişletmek için tıkla ...
jöly' Alıntı: hiçbir şey beni kedi sevmemekten döndüremez...bu arada Omayra çok tatlı kediciğin ama ben uzaktan sevsem daha iyi... Genişletmek için tıkla ...
dreamgirls Üye çok tatlı bakışmışlar ama yaaa kız milleti işte, büyüğü, küçüğü, pisisi... hepsi aynı..