Oğlum bak git' mahkemelik oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oğlum bak git' mahkemelik oldu
Kocaeli'nde temizlik işçisi ile bir çocuk arasında ''Oğlum bak git'' diye başlayan ve sonrasında süpürgeli kavgaya dönüşen olay mahkemeye taşındı. Çocuğun ailesinin şikayeti üzerine açılan davada, temizlik görevlisine 3,5 yıla kadar hapis cezası istendi. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde temizlik işçisi ile bir çocuk arasında ''Oğlum bak git'' diye başlayan ve sonrasında süpürgeli kavgaya dönüşen olay mahkemeye taşındı. Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, belediye temizlik işçisi şüpheli Selçuk Kahraman'ın, temizlik yaptığı sırada 17 yaşındaki Yasin K.'nın arkadaşıyla uygunsuz konuştuğunu görmesi üzerine uyardığı ifade edildi. İddianamede Yasin K'nın kendisini uyaran Kahraman'a ''sinkaflı'' sözler söylemesi üzerine, Kahraman'ın, temizlikte kullandığı süpürge ile Yasin K'yı yaraladığı kaydedildi. Yasin K.'nın bu olaydan dolayı şüpheli Kahraman'dan şikayetçi olduğuna yer verilen iddianamede, şüphelinin alınan savunmasında suçunu inkar ettiği belirtildi. SUÇ ALETİ SÜPÜRGE ADLİ EMANETTE Şüpheli Kahraman'ın olayda kullandığı süpürgenin TCK'nın 54. Maddesi uyarınca el konulması istenen iddianamede, Kahraman'ın TCK'nın ''kasten yaralama'' suçunu düzenleyen 86/2, 3-e maddeleri uyarınca 2 yıldan 5 yıl arasında değişen hapisle cezalandırılması talep edildi. İddianamede, şüphelinin söz konusu suçu ağır tahrik altında işlediği belirtilerek, şüpheliye 1,5 yıldan 3 yıl 5 aya kadar hapis cezası verilmesi istendi. Söz konusu iddianameyi kabul eden Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada, yaşı küçük mağdur için avukat ve sosyal hizmet uzmanı istenmesine karar verildi. Mahkeme, diğer eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde temizlik işçisi Selçuk Kahraman ile kendisini elindeki kemerle taciz eden 17 yaşındaki Yasin K. arasındaki ''Oğlum bak git'' diye başlayan diyalog ve süpürgeli kavga bir süre önce sosyal paylaşım sitelerinde en fazla izlenen görüntüler arasında yer almıştı.
 


[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ağır tahrik var düşer ıvır zıvır derken aydan kurtarır
 
maxirabit

maxirabit

Üye
İyide bunun düştüğünü davanın açıldığını ilk günden söylemişlerdi,hatta mahkeme heyeti videoyu görünce davayı geri geçmişmiydi neydi öyle birşeyler vardı.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aile onu mahkemeye vereceğine çocuğa azıcık terbiye verseymiş 12 yaşındaki çocuğa vurmuyor sonuçta 17 yaşındaymış neredeyse reşit olacak. Adam birbirleriyle düzgün konuşması için uyarmış sonra ne olmuşsa olmuş sonra bir de sanki dövecek video çektiririyor arkadaşına sopayı yiyincede şikayet ediyor bir de zavallı adamla dalga geçmiş yazık.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo ve Şehriyar
serinaga

serinaga

Üye
Bu tam da "oğlum bak git"lik olmuş heaa ...
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Hakimin Çocuk ve Ailesine "Oğlum Bak Git" Demesini Bekliyorum:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Cevap
0
Görüntüleme
600
doctorrr
Cevap
1
Görüntüleme
346


Üst Alt