rasimfb
Üye
Ogame---YENI SERVER FENERBAHCELILERE OZEL
Yeni Ogame serverimiz guvenli hizli ve hic bir sekilde site uzerinde bir yavaslama olmadan acilacaktir.
bugunden itibaren uye olabilir ve de yerinizi on galaksilerden alabilirsiniz.
Ozellikle Fenerbahceli renktaslarimizi bekleriz oyunumuz forum12 kapsaminda acilacak ve de butun renktaslarimiz bekleriz,ve takibiki farkli takim tutanlari da bekleriz aramizda guzel bir oyun olur....
Cok Zevkli aramizda guzel bir oyun olucak,arkadaslarinizi da cagirabilirsiniz,uzun soluklu ve eglenceli bir Oyun icin buyrun..
Evrenimizin Ozellikleri
Genel Hiz: 1200
Filo Hizi: 4
Uretim Hizi : 5
Her yeni uyeye
10.000 Metal
10.000 Kristal
10.000 Deteryum
2.000 Karanlik Madde
Karanlik MAdde ile Subay satin alabilir gucunuze guc katabiliriniz.
Tuccar Sinirsiz ve ucretsiz olup bir cok daha yenilik sizleri bekliyor....
Herkesi bekleriz
Oyunumuz hizli olucaktir
DEpolar buyuk olup Her yeni uyeye 10.000 Metal,Kristal ve Deu ve 2000 Karanlik Madde verilecektir.
Uretim ve Genel hiz yuksek olup
Filo hizi da degismeksizin normalin 2-4 kati olucaktir.
Oyun hizlari nasil basladiysa oyle devam edicektir hic bir sekilde yukselme olmiyacaktir.
Butun buglar temizlenmis olup oyunda hata kalmamistir yaklasik 1 haftadir oyunun uzerinde calisiyoruz ve butun eksiklerini giderdik.
iyi Ogame Oyunculari Bekleriz....
Tekrar soylemek gerekirse Servera simdiden uye olabilir ve yerinizi simdiden alabilirsiniz.
Serverimiz 15 Agustos Pazartesi Gunu Saat 14.00´ de acilacaktir...
herhangi baska sorunuz olursa burdan konusabiliriz..
Oyuna bu linkten girebilir ve uye olabilirsiniz
bugunden itibaren uye olabilir ve de yerinizi on galaksilerden alabilirsiniz.
Ozellikle Fenerbahceli renktaslarimizi bekleriz oyunumuz forum12 kapsaminda acilacak ve de butun renktaslarimiz bekleriz,ve takibiki farkli takim tutanlari da bekleriz aramizda guzel bir oyun olur....
Cok Zevkli aramizda guzel bir oyun olucak,arkadaslarinizi da cagirabilirsiniz,uzun soluklu ve eglenceli bir Oyun icin buyrun..
Evrenimizin Ozellikleri
Genel Hiz: 1200
Filo Hizi: 4
Uretim Hizi : 5
Her yeni uyeye
10.000 Metal
10.000 Kristal
10.000 Deteryum
2.000 Karanlik Madde
Karanlik MAdde ile Subay satin alabilir gucunuze guc katabiliriniz.
Tuccar Sinirsiz ve ucretsiz olup bir cok daha yenilik sizleri bekliyor....
Herkesi bekleriz
Oyunumuz hizli olucaktir
DEpolar buyuk olup Her yeni uyeye 10.000 Metal,Kristal ve Deu ve 2000 Karanlik Madde verilecektir.
Uretim ve Genel hiz yuksek olup
Filo hizi da degismeksizin normalin 2-4 kati olucaktir.
Oyun hizlari nasil basladiysa oyle devam edicektir hic bir sekilde yukselme olmiyacaktir.
Butun buglar temizlenmis olup oyunda hata kalmamistir yaklasik 1 haftadir oyunun uzerinde calisiyoruz ve butun eksiklerini giderdik.
iyi Ogame Oyunculari Bekleriz....
Tekrar soylemek gerekirse Servera simdiden uye olabilir ve yerinizi simdiden alabilirsiniz.
Serverimiz 15 Agustos Pazartesi Gunu Saat 14.00´ de acilacaktir...
herhangi baska sorunuz olursa burdan konusabiliriz..
Oyuna bu linkten girebilir ve uye olabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız