Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OFW de Başlatmada Rom Patcher Oto Aktif
Sponsorlu Bağlantılar
CilginTurk1
Üye
Konu Sahibi
OFW de Başlatmada Rom Patcher Oto Aktif
Beyler dediğim gibi Cfw'yi yükledikten sonra kendi aktif olmasini istitiyorum. Nasıl yaparım önceden bazı kisiler yapmıs ama ya lınk kırık yada anlatım yok vardır bılen ıllakı yardım beyler :help:
Süleyman
Üye
sen 1-2 gün bekle eve geçtiğimde modu atarım sana
CilginTurk1
Üye
Konu Sahibi
Tamam beklemedeyim abim Klavye yamaları için lazım bana mesele bazıları icin rom patcherı menuden gizliyecem ama klavye aktif kalacak orjinal gibi kullanmayanlar icin
Ben yanlış anlattım galiba.Şöyle anlatıyım mesela cfw 'yi yükledikten klavye yaması zaten aktif gelecek ben add to auto basmıyacam en başta ve formattan sonra filan anlatabildim mi ?
Süleyman
Üye
oto aktif deyince aklım buna gitti. Diğer konu hakkında bilgim yok malesef
benim anlayamadığım neden c6 portları rompatcher yamasına ihtiyaç duymadan s^3 klavyesi center tex ... gibi modları çalıştırabiliyor da ofw bunu nıye rom patchersız yapamıyor ?
benim anlayamadığım neden c6 portları rompatcher yamasına ihtiyaç duymadan s^3 klavyesi center tex ... gibi modları çalıştırabiliyor da ofw bunu nıye rom patchersız yapamıyor ?
c6 portlara modları çıkartılmış çünkü ayrı mod uyguladığında çalışıyor. Ama ofw lerde bu modları uyguladığın zaman sistem karışıyor. Çünkü sistem korumalı. Ufak bir dll veya exe yi değiştirdiğin zaman sistem çalışmıyor. Bu nedenle alternatif olarak yama yapılmış.